If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Dacelf, distractie placuta la nunta!
M-a sunat acum bolo sa-mi spuna ca vine si el. Era in Dumbrava la gradina zoologica, se delecta pe malul lacului cu un suculet, si privea cerbii.
Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Am si eu cateva poze de azi de la intalnire...Sorry ca am stat doar 15 minute...Dar deh cu bretenul de la bucuresti dupa mine...Si etc...
doar ca trebuie sa fac pozele mai mici, momentan avand numai in jur de 2 mega si ceva, si rezolutia de 3000 x 2000
si mai am ceva sa va arat dupa ce termin cu pozele...Ultimul tip de eleron, cel mai aerodinamic si mai ieftin in acelasi timp
Intalnirea din 12 iul. O8 (NR.19)
A fost o intalnire mai restransa si un pic mai scurta, cu cei care am mai fost prin Sibiu. Bad-Wolf , cristivsb , bolo si valeriu61.
Asa...Le-am micsorat...Asta-i rezultatul...
dupa cum ziceam...Surpriza cu eleronul....
si pozele cu mine cu masina sunt din parcarea de la zoo...
si mai e o poza cu acea bila-fantana...e din sibiu
P.S. : daca trebuie sa sterg numarul aluia si sa ramana numai SB...va rog sa-mi ziceti si un admin apoi sa le scoata si sa le modific...
Apropos...In cazul in care nu se vede bine in poze...Eleronul ala e din placaj, conglomerat sau cum i-o zice, pe romaneste : o bucata dintr-un birou sau dulap, prins cu holsuruburi
si faza nasoala e ca nici macar, marginile din laterale, nu le-a pus macar banda sa acopere sa nu se vada lemnul in straturi...
si in alta ordine de idei...am boxele de pe fata de vanzare, pe 2 cai Xplod...pentru voi din sb daca e ceva, vorbim ;))
Ok, hai sa vedem cine vine maine la intalnire, ca saptamana viitoare plec in concediu si cine stie pe unde emigrez ca in Romania asta toate merg pe dos.
Bad_Wolf: In spania sau germania este loganul la mare cautare. (E doar o gluma, n-o lua in serios ca s-or mai indrepta si pe aci lucrurile-am multi cunoscuti in spania care se intorc gramada ca nu mai au de lucru)
So...In alta ordine de idei sper sa ajung si eu, ultimele doua saptamani am fost prin concediu.
boris, la cat costa KG de branza, aia care vand, isi permit sa conduca Jeepuri, nu ca amaratul ala cu Dacia 1300. Asa-i ca ar merge la Imagini haioase?
Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Intalnire logan club Sibiu din 19.Iulie 2008. (NR.20)
Lume multa, oameni noi;
A aparut in sfarsit si mosu20ro cu noul peugeot partner, observati in poza 3 ce scrie pe geamul usii din spate, da, www. Loganclub.Ro, bineanteles a ramas membru de baza la noi in club.
Bun venit si lui ReBe si Medalion
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment