If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Super intalnirea (NR.29) "fulger" de ieri, am participat Valeriu61, Bad_Wolf, Cristivsb, Bolo, ReBe, Tokragua (C4) si invitat special Csebalyn . Am povestit la un pahar de vorba , am schimbat impresii, am facut poze ....Intr-un cuvant super fain. Sper ca Seba s-a simtit bine si il mai asteptam la Sibiu.
PS: Motoru 1.6 16v rulez ....Mersi Seba ca m-ai lasat sa dau o tura , 30 cai in plus chiar se simt
Da, super intalnirile, mai ales a doua, la suc. M-am simtit mai mult decat bine; mersi de primire si ca ati fost atat de prompti la organizarea de intalniri "fulger" care aveti drum prin timisoara, va asteptam in orice sambata, la ora 16 la stadion. Daca e sa mai trec prin sibiu, va dau de veste.
bad_wolf: n-ai pt ce si alta data...data viitoare sper sa-ti dau vreo 130 de cai la test, nu 105
ovimiha, eu pe la 6 seara o sa plec din sibiu, inainte de 6 ne putem vedea...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Acum am ajuns si eu acasa si m-am grabit sa upload-ez pozele de la intalnirea "fulger" din 18 09 08, (NR.29) unde invitat special a fost csebalyn de la Timisoara. Iti multumim de vizita si sper sa ne mai vizitezi. Ne-am simtit foarte bine in compania ta.
No ce rau imi pare ,doar in sibiu am fost dar cu masina de la serv,de stiam otara mai iute veneam ,cu cea mai mare placere ,asta a fost o intalnire blitz ,felicitari ptr. Organizarea rapida .........Ioi ce frig ii............
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment