Prezent si eu direct de la nunta hai cu mediasu sa mancam o pizza woaw
Intalnire LoganClub Sibiu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
radu2008, baietii vor vrea sa ne oprim in primul rand la Pizza Roma Apoi putem merge direct in centru, in week-end nu e aglomerat, avem parcul cu bancute langa noi si eventual mai putem face si o plimbare pe jos prin zona, sa facem niste poze. Asta au zis si Bad_Wolf si Tokragua cand au fost aici. Daca nu, sunt o gramada de parcari care sunt permanent goale... Deci asta nu ar fi o problema. Mai vine si Bolo cu idei. BTW, s-ar putea sa nu ajunga saptamana viitoare... Facem intalnirea fara el saptamana viitoare sau asteptam?Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
Pai la intalnirea de ieri de la 17 am discutat de Medias , dar ideea a prins contur mai pe la 2 AM azi dimineata la a doua intalnire cu o bere in fata, participanti Bad_Wolf, Cristivsb si Tokragua. Daca sunt si restu de acord, ramane sa ne hotaram pana sambata, ne vedem la o pizza(Capriciossa 4 me ) in 4 octombrie in Medias.
Deci, cine se baga la o intalnire in Medias !!! ?????????sigpic
Comment
-
Promit ca ajung,binenteles cu trupa mea.............
Comment
-
Inca o chestie, de data asta chiar tre sa ne punem mintea la contributie si sa punem baza pt o sigla! De data asta chiar aduc creioane, culori, acuarele si pensule daca vreti, doar sa facem primul pas. Ramane sa aduceti voi... Talent la desen! d'accord?Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
Comment