vali007, ne pare si noua rau ca nu ni te poti alatura atat de des precum ti-ai dori! Multumim de urari si speram sa fim cel putin de 2-3 ori mai multi anul viitor pe vremea asta... si cu tine in frunte, bineinteles!
Haideti sa stabilim o ora pentru intalnirea Logan Club Sibiu de la Medias, 17 ianuarie. Din cate am inteles, valeriu61 munceste pana la ora 1. Asa ca propun sa se plece de la Sibiu in jurul orei 2, sa ajungeti pe la ora 3.
Rezervarea pentru ce ora o fac? Daca e pentro ora 17-18 e bine? Eu zic sa ramana pentru 16-18 persoane. Poate ne mai trezim cu musafiri (care sunt bine-veniti, bineinteles). Pizza Roma, fara nici o indoiala, nu?Dl. Valeriu, astept confirmarea dvs. pentru a face rezervarea.
Sa cautam o parcare destul de mare pentru toti, nu? In cel mai rau caz ne intalnim la intrare in oras si ne deplasam de acolo mai departe.
cristivsb & andreeavsb vin daca au cu cine. Ii luati cu voi, nu?
1. ReBe
2. bolo
3. blackufo & Didi & Cristi
4. sibianul
5. valeriu61 & Tatiana
6. tokragua & Cristiana
7. Bad_Wolf
8. cristivsb & andreeavsb
9. ovy22@
10. Marian & sotia
A si... La Multi Ani, loganisti sibieni!
Haideti sa stabilim o ora pentru intalnirea Logan Club Sibiu de la Medias, 17 ianuarie. Din cate am inteles, valeriu61 munceste pana la ora 1. Asa ca propun sa se plece de la Sibiu in jurul orei 2, sa ajungeti pe la ora 3.
Rezervarea pentru ce ora o fac? Daca e pentro ora 17-18 e bine? Eu zic sa ramana pentru 16-18 persoane. Poate ne mai trezim cu musafiri (care sunt bine-veniti, bineinteles). Pizza Roma, fara nici o indoiala, nu?Dl. Valeriu, astept confirmarea dvs. pentru a face rezervarea.
Sa cautam o parcare destul de mare pentru toti, nu? In cel mai rau caz ne intalnim la intrare in oras si ne deplasam de acolo mai departe.
cristivsb & andreeavsb vin daca au cu cine. Ii luati cu voi, nu?
1. ReBe
2. bolo
3. blackufo & Didi & Cristi
4. sibianul
5. valeriu61 & Tatiana
6. tokragua & Cristiana
7. Bad_Wolf
8. cristivsb & andreeavsb
9. ovy22@
10. Marian & sotia
A si... La Multi Ani, loganisti sibieni!
Comment