Steguletele sunt foarte faine...Daca se mai pot face..As mai dori..
Intalnire LoganClub Sibiu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Deci, pentru sambata, o sa mai fac stegulete!
razzvy si CrAzY_WoLf, posturile si problema a fost mutata la discutii generale!Acolo e locul ei!Last edited by sibianul; 7 February 2010, 19:11.
Comment
-
unzomby, chiar daca eu am lipsit (din motive tehnice), ma bucur de faptul ca ai fost primit cum se cuvine de colegii mei, carora le multumesc inca o data de ospitalitatea impamantenita a sibienilor, si ne bucuram impreuna ca ti-a placut!
Acuma, eu sper ca si sb89LOR, Loredana, sa vina in mod regulat la intalniri!
Pana la urma, conteaza cui ii place atmosfera de la intalnirile noastre si, mai important........cine va mai reveni!Last edited by sibianul; 7 February 2010, 23:22.
Comment
-
Originally posted by CrAzY_WolF View Post
P.S. : Care mai vine la intalnirea de la brasov dar de duminica sa nu merg singur??
Stegulete mai sunt facute pentru: 21 ADY; Marian si Bad_Wolf. Sambata le primiti ( 13 lei/ bucata)Last edited by valeriu61; 7 February 2010, 23:22.Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Comment
-
Salut, sunt Catalin ( SB 76 PRV ), cum as putea sa iau legatura cu Nea Marian ( SB 18 SEV )? I-am facut niste bucsi, dar nu pot veni sambata la intalnire si as vrea sa i le dau. Imi puteti da un numar de telefon?
Am primit un mesaj privat, dar din greseala, l-am sters, nu am vazut decat titlul, mi-l mai poti trimite o data, te rog?
Am aflat numarul, multumesc, Cristivsb!
Comment
Comment