If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Deplasare L.C.Sibiu la intalniri nationale si regionale
Deci, Andrei, acel topic nu-si avea rostul, atata timp cat noi ne stim care, ce si cum!
Banner-ele care le am eu sunt cele de la nationala si de la slalom....dar, o sa fac altul, sa-l "arboram" pe unde mergem!
Neata' Sergiu, incerc sa iti raspund eu , avand in vedere ca trebuie sa ajungem maxim pana la ora 12 sa ne instalam si noi , ar cam trebui sa plecam pe la ora 9 AM maxim 9:30 AM. Am vorbim si cu colegii din Deva si ei pleaca pe la 7-7:30 de la ei , si cred ca vom merge impreuna cu ei ca in 2 h ajung in Sibiu . Eu propun sa ne intalnim la 9 AM in parcare la Real si pana la 9:30 sa ne punem in miscare
Deci sus teagurile ,imi aduc aminte cum treceam prin sate,comune si se uitau oameni la noi ,toti cu loganurile si fiecare cu steagul aferent clubului sau ,eram in convoi chiar daca nu eram apropiati si de pe o strada secundara incerca sa iasa o masina nu o facea din respect fata de noi ,fain domne, mai incerca cate o basita de masina din aia marca bmv (w) de 200-300 iepuroi sa isi arate rugina,da am sa vin si eu dar ma intorc seara inapoi,.
Pai daca ne uitam pe thredul mare cu regionala , eu am calculat ca de sambata vin 7 masini de la Deva , dar din partea aia mai vin cei din Cluj cu 10 masini de Sambata , cu care, eventual ne putem intalni daca si ei au programul de deplasare asemanator.
Un mic calcul 5+7+10 = 22 masini in coloana
Deci, dupa cum prezicea bad_wolf parca, alina nu mai vine la BV e plecata in Italia. Daca nu gasesc pe cineva pana vineri nu cred ca mai ajung la regionala.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment