Radar Laser-judetul SIBIU

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

spanu:Uite aici ceva informatiii despre camerele fixe din tara.
    cauta si in zona ta.
    Attached Files
    Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
    Andreea Trifu

Comment

La radarele astea de pe marginea drumulu din Sibiu inca nu le-au dat drumul,..... Dar cand or s-o faca va fi bai mare.
      Sunt cu laser!!!!!!!!!!
      aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

Cel de la Sacel e functional, si au mai pus unul si la Apoldu de sus, chiar la intrare dinspre Sibiu.

Comment

Eu am următoarele informaţii:
          (vezi fisierul ataşat !)
          Attached Files

Comment

Bune informatiile tale. Iata in poza 1 radarul de la Talmaciu 2 (colonia), care se pare ca este fals dupa informatiile tale si poza 2 cu radarul de la Sacele care este activ, va spun eu sigur.
            Attached Files
            Last edited by valeriu61; 18 November 2008, 21:42.
            Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

Salut,
              eu fac drumul intre bucuresti si sibiu destul de des si pot sa confirm ca cele din talmaciu si vestem sunt inactive...
              In rest, alea sunt camerele din toata tara?
              Better late than never, but never better late

Comment

Intrebare , am fost in weekend in sibiu nu stiti este radar ?Camera fixa in Slimnic ?
                dati-mi un PM va rog ..
                Its just a car ...

Comment

In Slimnic nu este radar fix, dar deobicei este radar mobil ( un wv alb fara insemne).

Comment

radarul tip coloana e detectabil de "sculele" noastre??
                    sau o sa am surpiza ca "garcik"sa imi rada in nas si sa imi inmaneze pv-ul cu un suras in coltul gurii si sa imi zica: cu tot cu detectorul tau
                    fara

Comment

nu-l detecteaza
                      e cel mai performant... dar stai linistit ca pana in sibiu nu e nici unul activ
                      Better late than never, but never better late

Comment

Dar si cand or sa le activeze...

Comment

nu se poate.!!!
                          daca scot un radar pe laser trebuie sa scoata si un detector de radar pentru radarul cu laser.nu vi se pare normal?
                          fara

Comment

unde scrie asta? ) ce e obligatoriu? daca vor or sa interzica si detectoarele radar normale si cu asta basta
                            laureate 1.5l, albastru marin

Comment

exista o teorie a conspiratiei in legatura cu toate lucrurile de pe pamant si vis-a-vis de performante.
                              sa nu crezi tu ca exista telefoane care nu pot fi ascultate-cei care scot asa ceva au inventat inainte si un dispozitiv care sa le asculte.si exemplele pot continua
                              de aceea sustin ca cineva trebuie sa inventeze detectoarele de radar pentru cele cu laser
                              fara

Comment

Radarul, indiferent de unda pe care o foloseste pentru functionare (unda radio sau laser), este mereu detectabil. Nu exista radar nedetectabil. Problema care se pune este sa fii dotat cu un detector de radar suficinet de bun ca sa te poata avertiza din timp. Desi acest lucru la radarele laser nu cred ca exista.
                                Singurul dispozitiv de masurare a vitezei care nu este detectabil este bucla indictiva, pentru ca aia nu emite nimic. Dar bucla indictiva nu este radar.
                                Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google