imi cer scuze ca suntem asa putin membrii ai clubului din sibiu care ne bucuram de oaspeti la cafeneaua noastra desi vad ca oameni ne saluta pe toti si lcsib este vizitat de mai toti membri clubului si nu ii saluta pe vizitatrii nostri.
Cafeneaua Logan Club Sibiu
Collapse
X
-
Asa, asa Sergiu.....cearta-i pe colegi
Bineanteles ca suntem bucurosi de oaspeti, atata tot ca poate unii dintre noi sunt cam somnorosi!
Comment
-
noi Bucuresteni voi Sibieni
Originally posted by mihaitd View Postaveti grija sa nu va jiuliti
Originally posted by tvstar1 View Postimi cer scuze ca suntem asa putin membrii ai clubului din sibiu care ne bucuram de oaspeti la cafeneaua noastra desi vad ca oameni ne saluta pe toti si lcsib este vizitat de mai toti membri clubului si nu ii saluta pe vizitatrii nostri.
Originally posted by sibianul View PostAsa, asa Sergiu.....cearta-i pe colegi
Bineanteles ca suntem bucurosi de oaspeti, atata tot ca poate unii dintre noi sunt cam somnorosi!lipsa text
Comment
-
-
Neata buna dragii mei eu unul am facut ochii si am venit la o cafeluta.Si sa facem putina veselie,,,,
Doi ardeleni la oras, sunt cazati intr-un hotel la etajul 20, iar liftul nu merge. Se apuca ei sa urce pe scari. Pe la etajul 5, Ion catre Gheorghe:
- Gheo, am sa iti zic ceva…
- Lasa-ma in amaraciunea mea, imi zici cand ajungem…
Dupa inca vreo 7 etaje, Ion:
- Gheo, trebe sa-ti zic ceva…
- Lasa-ma Ioane, imi zici cand ajungem, acu lasa-ma in pace!
In fata usii, Gheorghe catre Ion, gafaind ca o locomotiva:
- Ia zi acuma ce voiai sa-mi zici.
- Am uitat cheia la receptie!
Se apuca ei sa coboare. Dupa vreo 5 etaje, Ion vrea sa zica ceva.
- Lasa-ma in pace. Imi zici jos!
Alte 7 etaje, Ion vrea sa spuna ceva, Gheorghe enervat il opreste. Ajung sleiti la receptie, Ion:
- Mai Gheo, tu chiar nu stii de gluma?Last edited by tvstar1; 15 December 2010, 06:33.Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic
Comment
-
hai ca pun eu una ca sa zbarnaie urechile de tare ce eAttached Fileslipsa text
Comment
Comment