a mea e mai buna!
Cafeneaua Logan Club Sibiu
Collapse
X
-
concluzia ii una si tare (cafeaua) , tvstar1(sergiu) o baut prea multe cafele virtuale ,si pierde noptile pe net, bleizer (sorin),ori o face prea tare ori asa patesti daca incepi de dimineata ,cu bautul . hai la treaba ca vine seara si iar n-am facut nimic si ................ce fain ii in concediu.
Comment
-
hi hi hi , acum se prezinta fff bine , inmatriculata,pregatita 80 % ptr off road ,ne pregatim ptr AGNITA FREE SPIRITS ,cupa 8 martie,o intalnire prieteneasca cu precizarea ca vor lua parte doar sotiile posesorilor de 4x4 ,sotii sunt copiloti (VEZI ATUNCI SFINTI COBORINDU-SE )o micro competitie ptr iubitorii de off road si nevestele lor . deocamdata tatonam terenul si ne mocirlim in cautarea traseelor mai putin dificile. .........
p.s....am nevoie de sponsor ,promit ca ii trec numele pe capota masini,Attached Files
Comment
-
uite cu ce ma desfat in fiecare dimineata, aroma de alune coapte , gust pur de cafea si uaaaaa ce buna ii fierbinte .
Comment
-
ma duc sa-mi fac verificarea la MCV ,inca stau sa ma gandesc unde ? Medias? Sighisoara?Fagaras?....... cred ca dau cu banu ...
Comment
Comment