azi e ziua lui Rares poate da el de baut
Cafeneaua Logan Club Sibiu
Collapse
X
-
avand in vedere k pe centru au aparut deja terasele, propun sa deschidem si noi una in fata cafenelei k doar e la moda!! CV-urile se primesc la intalnirile saptamanale!!! cerintele sunt variabile in functie de concurenti. :Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience
Comment
-
mah.....dar nu mai bea nimeni cafeaua pe forum?
Comment
-
-
Salut baieti. Ce se mai spune de cafeaua aia? Sun oarecum nou prin Sibiu si cum de unde vin eu nu exista club de loganisti, vreau sa devin membru al Logan Club Sibiu. Sambata asta am ratat-o, sambata cealalta o sa fiu pe la Timisoara dar urmatoarea sambata as vrea sa intru in gasca. Sunteti dispusi sa primiti un membru nou? Astept raspunsul vostru.
PS: Mai exact, la ce cafenea ne intalnim? Eu stau in Valea Aurie.
Comment
-
Salut ,pai daca doresti sa intri in gasca noastra atunci venim noi la tine adica, intalnirile logan club sibiu se tin chiar in Valea Aurie,linga stdionul sintetic este o parcare si acolo se intalnesc membri clubului.salut si te asteptam .Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic
Comment
-
Te asteptam la intalniri, in fiecare sambata de la ora 17 in parcarea de langa cabana valea aurie, jos in vale, unde zicea si sergiu, nu ai cum sa ne ratezi.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
Comment