Si, una peste alta...ca si souvenir pentru participantii la nationala de la noi, am stabilit ce vom oferi oaspetilor......adica ceva similar cu cea de la Brasov!
Sigla LoganClub SIBIU - Pareri Si Sugestii
Collapse
X
-
-
-
Bai da' nu v-ar placea ceva mai simplu? Fundal alb, sus scris Logan Club ca pe forum, NUME (ca si asa ne stim doar dupa usere si numere de imatriculare), user, nuar de inmatriculare si oras? Ca oricum nu le facem doar pt intalnirea asta nationala... Ca daca ziceti ca e ok ideea le fac eu... Dar nu ma mai apuc sa muncesc ca nebuna ca oricum am o gramada pe cap...Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
ReBe, stai linistita, ca oricum le facem la modul general........adica ceva in genul postului 132!
Comment
-
Am facut si eu cateva... Asa ca idee... Astept sugestii privind dimensiunile, fundalul, aranjarea in spatiul respectiv, fonturile, dimensiunea fonturior, culoarea etc.
Cristi, daca tu vrei o tipa draguta pe fundal, te rog exprima-te )
A, si daca va uitati bine, la cele care par la fel, intr-una scrie Logan Club mai mare, si intr-una mai mic. Ziceti cum va place.
[Am uitat sa sterg "Logan" de pe numere si la cel de sus se vede invers pt ca e flipped pe orizontala. Se poate repara daca ramanem la varianta respectiva.]Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
ReBe, este ok si varianta propusa de tine, dar eu ziceam ca personalizarea sa fie intr-un fel sau altul cu emblema clubului nostru din Sibiu!
Iar cel mai misto, ar fi ca fundalul fiecarei legitimatii sa fie cu fundalul masinii fiecaruia dintre noi!!!!
Sugestii si opinii asteptam de la membrii Sibiului!
Comment
-
Pentru Sibiu n-ar fi o problema. Eu ma refeream in caz ca le facem pt tot clubul cu ocazia intalnirii nationale. Se poate pune si sigla (poate ma ajuta cineva mai priceput sa o fac sa fie mai interesanta - niste umbre si chestii) si as putea sa incerc sa pun si masina fiecaruia. As face-o cu placere. Si as face-o si pt restul clubului... contra-cost Glumesc, bineinteles. Ar fi mult de munca, dar eu zic ca merita. Mai ales ca o sa am o luna de vacanta inaitnea intalnirii nationale... iar pentru sibiu va dura probabil cam o zi sa le fac pt toata lumea sa arate perfect. Propuneti si voi idei pentru fundal, culori, chestii...Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
ReBe, legitimatiile nu le facem doar pentru nationala de la Sibiu, ci permanente!
In legatura cu souvenirul de nationala, avem o idee dar mai discutam!
Ideea e ca legitimatiile sunt pentru fiecare club in parte, si doar modelul de baza general!
Comment
-
Cu ocazia intalnirii nationale care va avea loc la noi,si nu numai , m-am gandit sa ducem si noi o campanie de "extindere" si sa reluam distribuirea de flyere prin oras. M-am inspirat dupa modelul de flyer/reclama facut de vali007 acum 1 an si am realizat niste modele. As vrea sa aud parerea vosastra si sa demaram activitatiileAttached Filessigpic
Comment
-
Daca vede raduprov chestia cu prietenii....iar o sa ne atraga atentia
Nu-i rea ideea, dar sa vedem ce rezultate avem......
Comment
Comment