Varianta ta e prea incarcata, adresa forumului este prea mica, cum am mai zis trebuie sa atragem oamenii atat forum cat si la intalniri. Referitor la masina cum poti sa zici Paula ca ph1 e istorie , mi se pare o aberatie plus ca te-ai atacat putin la faza asta, vezi ca a aparut face lift si la C4 (get the point) .
Nu zic ca varianta mea e cea mai cea dar sincer aia a voastra nu-mi place , dimensiunea fonturilor este neregulata , pozitia alan-dala, saracu' om ameteste citind flyerul , nu exista un stereotip Sorine si cateodata lucrurile mai simple sunt mai frumoase.
DA toti posesorii stiu schimbarea de look dar cati au ph2 ? Eventual facem un flyer cu ambele modele !
Si Paula stii tu ....
Nu zic ca varianta mea e cea mai cea dar sincer aia a voastra nu-mi place , dimensiunea fonturilor este neregulata , pozitia alan-dala, saracu' om ameteste citind flyerul , nu exista un stereotip Sorine si cateodata lucrurile mai simple sunt mai frumoase.
DA toti posesorii stiu schimbarea de look dar cati au ph2 ? Eventual facem un flyer cu ambele modele !
Si Paula stii tu ....
Comment