If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Iote c-a dat domnu' sa ne intalnim Le fac acum, e postez, si apoi imi vad de treaba ca am o saptamana groaznica, si probabil ca si saptamana viitoare va fi la fel.
LE: Ma gandeam acum, nu-i cer mai bine template-ul cu noul sticker (cu "Sibiu" decupat din "Logan") si sa pun ala in loc de "Logan"-ul care e acum?
Last edited by ReBe; 6 May 2009, 15:29.
Reason: Automerged Doublepost
Cum facem cu ecusoanele? Au cei de la tipografie "echipamentele" necesare? sau va trebui sa umblam noi dupa plicuri si snururi? Daca au, pe ce dimensiuni sunt? Sa stiu sa "remodelez" ecusoanele dupa cum avem nevoie.
Asta ar mai fi inca o varianta pentru flyer, care mie personal mi se pare cea mai ok.
LE: Sper ca nu e o problema ca am pus numele lui Sorin. Stiam ca va fi la el telefonul...
Eu zic ca e foarte fain!
Pai au tot ce le trebuie, dar sa faci tu variantele pentru fiecare dintre noi, asta daca ai timp, si le voi scoate saptamana viitoare!
Sorine, vreau sa fiu sigura ca e PERFECT raportul inaltime/latime. Da si tu un telefon si vezi ce si cum ofera... Daca au ei toate brizbizurile, cere-le niste dimensiuni. Daca nu, fug eu la o papetarie din satul asta si vad ce si cum.
Propun si eu un nou model de flyer, Bad_Wolf is back !!!
In noul model de flyer propun o poza mai recenta semnata Logan club sibiu, intr-o ambianta mai calduroasa de primavara/vara . Noul flyer se deosebeste printr-o imbinare armoniasa a culorilor si a textului , iar indemnul " Vino sa-ti cunosti loganul, aici toti suntem prieteni !! " formaza un arc care cuprinde toate masinile prezente la intalnire si nu numai .
Sper ca va place ! Astept pareri pro si contra
Revin cu un model de Banner pentru Intalnirea Nationala, ma gandeam sa punem si sigla dar atunci va arata ca cel de la Brasov, aici nu prea am ideei, am adoptat culorile rosu galben si albastru, culorile sunt vesele dar totusi nu sunt f multumit de fundal ...oricum, astept sa va dati cu parerea ...cam asta a iesit ................
Unu la mana, bannerul: daca e fundalul colorat, e mult mai scump, cred. Proportiile sunt ok? ca nu mi se pare. La dimensiunile pentru care am primit pret, ar trebui sa fie mult mai lat, si mai putin inalt.
Flyer-ul imi place. Am cautat si eu o poza cu soare etc dar n-am gasit. Nu-mi prea place fontul si as pune mai mult accent pe LOGAN, iar datele intalnirii mi se par scrise cam mic, cand o sa fie flyer-ul full size, o sa trebuiasca sa cam cauti cu lupa. Esti sigur ca n-a dat sibianul deja comanda? Eu i-am trimis tot pe mail ieri sau alataieri.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment