Sigla LoganClub SIBIU - Pareri Si Sugestii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Iote c-a dat domnu' sa ne intalnim Le fac acum, e postez, si apoi imi vad de treaba ca am o saptamana groaznica, si probabil ca si saptamana viitoare va fi la fel.

LE: Ma gandeam acum, nu-i cer mai bine template-ul cu noul sticker (cu "Sibiu" decupat din "Logan") si sa pun ala in loc de "Logan"-ul care e acum?
    Last edited by ReBe; 6 May 2009, 15:29. Reason: Automerged Doublepost
    Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

• si asta e o chestie!
      Hai sa vrdem cum ar fi cu noul stiker!
      aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• Cateva variante facute asa, rapid... Il astept pe KeanuRev sa-mi dea template-ul pt sticker si-l fac si pe ala.
        Attached Files

Comment

• Varianta 2 mi se pare mai buna. iar ora de intalnire, sa fie 17, parca asa ne-am inteles ca de sambata cealalta (16 mai) vom schimba ora.
          Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

• Cum facem cu ecusoanele? Au cei de la tipografie "echipamentele" necesare? sau va trebui sa umblam noi dupa plicuri si snururi? Daca au, pe ce dimensiuni sunt? Sa stiu sa "remodelez" ecusoanele dupa cum avem nevoie.

Asta ar mai fi inca o varianta pentru flyer, care mie personal mi se pare cea mai ok.

LE: Sper ca nu e o problema ca am pus numele lui Sorin. Stiam ca va fi la el telefonul...
            Attached Files
            Last edited by ReBe; 7 May 2009, 14:52.

Comment

• Eu zic ca e foarte fain!
              Pai au tot ce le trebuie, dar sa faci tu variantele pentru fiecare dintre noi, asta daca ai timp, si le voi scoate saptamana viitoare!
              aham......Restul e LOGAN

Comment

• Sorine, vreau sa fiu sigura ca e PERFECT raportul inaltime/latime. Da si tu un telefon si vezi ce si cum ofera... Daca au ei toate brizbizurile, cere-le niste dimensiuni. Daca nu, fug eu la o papetarie din satul asta si vad ce si cum.

Comment

• Ideea e ca ei oricum daca e vreo problema, vor putea prelucra putin dimensiunea, dar in principiu dimensiunea este...inaltime 8,5 cm, iar latime 6 cm!
                  aham......Restul e LOGAN

Comment

• ioi ce imi place ,asa va vreau , arata foarte bine ,...............felicitari dragilor.
                    http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

• am incercat si eu marea cu degetul desi stiu ca e cam tarziu. dar poate cine stie??)
                      am incercat sa fac o sigla mai "sobra"...
                      Attached Files

Comment

• jac, e zuper! Imi place FOARTE mult! O tunam cu logo-ul forumului? Ce ziceti?

Comment

• Propun si eu un nou model de flyer, Bad_Wolf is back !!!

In noul model de flyer propun o poza mai recenta semnata Logan club sibiu, intr-o ambianta mai calduroasa de primavara/vara . Noul flyer se deosebeste printr-o imbinare armoniasa a culorilor si a textului , iar indemnul " Vino sa-ti cunosti loganul, aici toti suntem prieteni !! " formaza un arc care cuprinde toate masinile prezente la intalnire si nu numai .
                          Sper ca va place ! Astept pareri pro si contra
                          Attached Files
                          sigpic

Comment

• Revin cu un model de Banner pentru Intalnirea Nationala, ma gandeam sa punem si sigla dar atunci va arata ca cel de la Brasov, aici nu prea am ideei, am adoptat culorile rosu galben si albastru, culorile sunt vesele dar totusi nu sunt f multumit de fundal ...oricum, astept sa va dati cu parerea ...cam asta a iesit ................
                            Attached Files
                            Last edited by Bad_Wolf; 11 May 2009, 15:02.
                            sigpic

Comment

• Sau ce ziceti de banner-ul asta , un pic mai personalizat
                              Attached Files
                              Last edited by Bad_Wolf; 11 May 2009, 15:47.
                              sigpic

Comment

• Unu la mana, bannerul: daca e fundalul colorat, e mult mai scump, cred. Proportiile sunt ok? ca nu mi se pare. La dimensiunile pentru care am primit pret, ar trebui sa fie mult mai lat, si mai putin inalt.
                                Flyer-ul imi place. Am cautat si eu o poza cu soare etc dar n-am gasit. Nu-mi prea place fontul si as pune mai mult accent pe LOGAN, iar datele intalnirii mi se par scrise cam mic, cand o sa fie flyer-ul full size, o sa trebuiasca sa cam cauti cu lupa. Esti sigur ca n-a dat sibianul deja comanda? Eu i-am trimis tot pe mail ieri sau alataieri.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google