Deseara, cand ajung acasa, o sa propun si eu o varianta, dar aseara am uitat s-o atasez...........
Sigla LoganClub SIBIU - Pareri Si Sugestii
Collapse
X
-
-
daca o sa aiba o inaltime de 1 m banner-ul, n-o sa fie nici o problema cu pozele. Oricum nu conteaza foarte mult ce prezinta, ci ce reprezinta. Pot sa pun la fel de bine o poza care nici macar nu e din Sibiu, si probabil ca 90% nu si-ar da seama. Cine vrea sa vada ce e cu pozele, o sa se uite si de la 30 cm distanta daca e nevoie.Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
Pana acum parca era vorba sa nu folosim poze ca iese prea scump, poza folosita de mine e din Sibiu reprezinta ceva, tu ai pus acolo de la Paltinis(multi nici nu au fost, nici macar nu erau pe forum ) de la plimbarea noastra la Balea (niste loagne in colana, ok, si ... ), de la Deva(o poza de grup, puteai la fel de bine sa folosesti poza de la serbarea ta de la scoala) etc.; deci se uita si dau din umeri ca habar-nau ce e acolo. Textul este mai important decat poza ! ..... Asta daca e sa folosim poza + text , si daca e sa facem asa mai bine folosit un landmark al Sibiului cum ar fi Piata Mare, Turnul Sfatului etc.... si daca e sa facem ceva k lumea folosim o poza pe tot fundalul, daca nu varianta Low cost.Last edited by Bad_Wolf; 12 May 2009, 16:37.sigpic
Comment
-
Bad_Wolf, ce-i cu ironia asta ieftina iar? Abtine-te, ce pana mea! Sunt poze cu Logane. Sau ce sa zic, ca puteai sa pui si tu poze cu alte masini, doar pentru ca sunt luate de pe net? Apreciaza ca am pus inclusiv sigla facuta de tine, pe care tu n-o porti. Am zis ca pozele-s puse mai mult la nimereala si ca ideea e baza. Acum ori vii cu o sugestie normala, ori iti tii nervii cu tot cu idei pentru tine. Nu-ti mai varsa frustrarea pe mine.
Sunt poze de la evenimente LoganClub. Conteaza daca au fost 10 sau 1000 de insi la evenimentele respective? Conteaza ca n-aveau loc daca nu exista forumul asta. Sunt astazi cu capsa pusa, asa ca nu te mai lua de mine din motive pur subiective.Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
Draga mea ce e cu tonul asta , te rog frumos, eu sunt cat se poate de calm, ti-am zis ce parere am(pareri si sugestii, asa se numeste thredul) si ce tot imi scoti ochii cu sigla aia, cand o sa ai masina ta atunci mai vorbim, draga mea, ce iti lipesi pe ea si ce nu, asa ca te rog sa termini cu chestia asta, nu sunt singurul care nu o are pe masina GATA ! sa nu mai aud de chestia asta de la tine subiect inchis !!!
Asta e parerea mea, putem folosim stema sibiului sau o imagine mai reprezentativa cu Sibiul.
PS: Decand ar tb sa apreciez ce faci tu pt. mine ? Ce faci faci pentru forum pentru comunitatea logan club sibiu , la fel si eu dealtfel, din placere din lipsa de ocupatie , din ce vrei tu ....Last edited by Bad_Wolf; 12 May 2009, 17:03.sigpic
Comment
-
Cine ti-a zis sa apreciezi ce fac pt tine? Cand am facut ceva pt tine personal? Si nu uita ca tu te-ai atacat primul. Mie maine-mi trece si nu ma supar daca se alege varianta ta. Chiar imi plac unele mai mult decat propunerea mea. Inclusiv flyer-ul. Nu ma impiedica orgoliul sa recunosc. Plus ca am zis clar ca astept sugestii. Hai ca fac un banner cu poza de la mine de la serbare, sa vedem daca isi dau loganistii seama care e poza de la serbare si care e de la Deva. Bannerul ala il facem pt oras sau pt LoganClub? Ca m-ai cam bagat in ceata...
Scuzati harababura din postul meu. Nu-mi aduc aminte cand am mai fost atat de obosita.Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
Eu propun un warn sa va mai linistiti.....terminati cu prostiile.....Ce pana mea e concurs aici??????paula a zis clar ca a imbinat placutul cu utilul si a facut un banner gol combinat cu scris si poze. Voi va certati din niste cacaturi dinastea(scuzati expresia)Bannerul sa fie mare, acuma incearca fiecare un mic efort sa dea niste banuti ca sa-l realizam....urmatoarea data daca se mai intampla asa o incurcati.....amandoiLast edited by cristivsb; 12 May 2009, 19:18.
Comment
-
Deci, se pare ca discutiile degenereaza, ca de altfel ori de cate ori se vrea a se face ceva pentru noi!
Dupa cum am mai spus, fiecare dintre noi avem idei si pareri vis a vis de banner, dar asta nu inseamna ca daca nu e aleasa varianta fiecaruia dintre noi sa incepem sa ne certam!
Dati-mi voie sa va spun ca asta denota lipsa de maturitate!
Va rog foarte frumos sa aveti discutii civilizate!
Asta e varianta propusa de mine, dar bineinteles in varianta bruta, deci va rog sa-l definitivati unul dintre voi!
Parerea mea e ceva de genul asta, pe un fundal alb , iar ceea ce e scris cu galben sa fie albastru inchis, iar "logo"ul sa fie rosu sau negru!
Si eventual, in partea stanga cum te uiti la el, sa fie sigla nostra!
Ce ziceti?
Sau daca nu, varianta Paulei, cu amendamentul ca in partea unde sunt pozele, sa punem sigla noastra si sa dispara Sibiu de acolo de unde scrie data!
Revin cu o poza modificata!
Multumesc mult!Attached FilesLast edited by sibianul; 12 May 2009, 20:06.
Comment
-
Sau ceva de genul astabannerul Paulei, cu 2 variante:
1. cu sigla in partea stanga cum te uiti la el
2. cu sigle in ambele parti
Zic eu ca e mai simplut si mai cochet, iar reprezentarea clubului nostru e EVIDENTA!
Mie mi-ar place varianta 2( ca si simetrie)
Nu pot sa pun poza Paulei editata cum am zis, ca cica e prea mare si nu pot s-o pun in alt format!
Comment
-
Pai da , eu daca zic/fac ceva sau imi dau cu parerea se intelege gresit tot timpu, am facut si eu ceva , am zis astept sugestiile voastre, am zis cum as face eu bannerul si ce nu imi palce la rebe si ea imediat imi arunca in fata cacaturi de genu "tu ai facut-o sigla si nu o porti (am auzit-o de mai multe ori)" si "apreciaza ca ti-am pus sigla in banner" nu ii zice nimeni nimic ....... ia sa va puneti toti sigla pe masina si imi pun si eu !!
Eu am discutat civilizat, am postat civilizat , dar la unii le sare mustaru f repede .. oboseala asta !!
Cristi tu esti cum bate vantu' sa traiesti !!!!
Sorine sa vedem maine , incerc sa fac cum ai zis tu !Last edited by Bad_Wolf; 12 May 2009, 21:11.sigpic
Comment
-
Mai dragii mei, cred ca ar trebui sa lasam fiecare cate ceva de la fiecare si nu er mai exista tensiuni!
Consider incheiata discutia si asa sa ramana va rog frumos!
Andrei, sa vezi te rog cele doua variante sa vedem cum iasa!
Comment
-
dragilor ,calmativa,toti suntem obositi,stresati de fel si fel de probleme dar asta nu inseamna sa fim rautaciosi unii cu altii,ganditi pozitiv ,iar tu Andrei esti barbat,ce puii mei .........mai lasa si tu de la tine ,ca doar nu se gata ,tibi draga......in stilul tau cand o sa fii sub papuc o sa vezi tu ce ti-o capeti de la viitoarea soata ,o sa mananci tot prin vecini daca esti tare in clanta
Comment
-
Hai sa ne dam cu parerea despre banerele ce s-au postat ,sa auzim pareri si sugestii si din partea la restul membrilor . Ce e bine , ce e rau, ce trebuie pus/scos !
Sorine in modelul ala care l-ai postat tu vrei sa fac modificarile ? Daca pun si sigla si textul "...resul e Logan" peste poza cred ca va fi cam incarcat, dar pot face sa vedem cum iese ... dar totusi eu zic sa facem unul cu o poza pe fundal , color si la dimensiuni mari va arata bestial .sigpic
Comment
-
Andrei, hai sa vedem cele 3 variante propuse de mine:
1. bannerul postat de mine in varianta cea bruta dar finisat si pe fond alb sau albastru deschis
2. bannerul propus de Paula(ultima varianta) dar in loc de poze sa fie sigla noastra
3. idem ca la varianta 2, dar cu sigle in ambele parti
Si totul pe fond alb
Comment
Comment