as vrea si eu un cosmar din asta ,.......ma multumesc si cu o noapte ,iar daca vreau doua ,visez frumos si ma rasfat.........
Sigla LoganClub SIBIU - Pareri Si Sugestii
Collapse
X
-
-
Iar dupa aia, iepurasul vine si spune.."......."=) si gata cu visul
Comment
-
Baaai, am plecat de-acasa si deja jucati pe masa? Imi pare rau sa va distrug visele, dar nu stiu daca bolo a fost mai fericit sa scape de mine decat am fost eu sa scap de el...
Inc-o saptamana de scoala si apoi vacanta! Si atunci putem face si fantane arteziene cu forma "Logan Club". Deocamdata, mai am 2 lucrari, o teza, 3 proiecte de facut si alte 2 de prezentat! Deci, nu stati pe varfuri! Dar si cand termin... spammer ma fac! >Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
No lasa ca nu-i bai...asta e....o s-o facem mai tarziu, dar o sa iasa bine.....
Comment
-
Daca stiti ce vreti, poate va pot ajuta cu sigla... oricum pana la nationala mai e mult.sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
OK. am inteles aluzia @spanului, asa gandeam si eu la varsta lui ca nimic nu e pe gratis, va las pe voi sa munciti atunci la ea - scuzati de deranj. Eu am spus doar ca va ajut daca stiti ce vreti, si nu am pomenit nimic despre vreo recompensa (am mai ajutat si alte comunitati locale).sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
Apreciem sorinj, dar ne descurcam pe plan local cu realizarea ei!
Daca e nevoie de ajutor, o sa apelam fara nici un fel de retinere!
Multumim mult!
Comment
-
rebe, sigla de la pagina 14 arata bine, ce as schimba eu ar fi galbenul din stema(pe stema originala a primariei este un portocaliu in loc de galben), sau alb dupa cum este in poza de mai jos.
mai ramane de hotarat culoarea: la mine da bine si negru si albastru indiferent de nuanta.
uita-te in special la diferenta din stema(sabii si coroana).Last edited by vyp75; 14 July 2009, 13:25.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
E ok si asa. Uite ce-am facut azi: am mai "potolit" nuanta de albastru, am facut alea albe si am mai ajustat niste chestii sa arate ceva mai dragut.Attached FilesŢăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
Comment