Aduc si eu hartie, creioane colorate si acuarele daca e nevoie...
Sigla LoganClub SIBIU - Pareri Si Sugestii
Collapse
X
-
haideti sa facem imposibilul si de CRACIUN sa o avem pe masini , sa crape vecinu de ciuda , ca de cand ma tot dau rotund ca o sa avem sigla noua ........
Comment
-
Ma gandeam eu acum... Nu trebuie sa fie ceva ce sa semene cu o stema obligatoriu... Sau? Oricum, Bolo de exemplu nu mai are sigla Dacia in fata, si poate vor fi si altii, deci ar trebui sa facem ceva ce sa se poata pune... Oriunde. Sau sa ne gandim la mai multe variante, si in momentul cand alegem design-ul sa il putem adapta rapid pe mai multe forme. Alta chestie ar fi daca se poate face din altceva, nu din autocolant simplu... Cred ca si autocolantele cu KissFM sunt facute din materialul ala la care ma refer eu (si care habar n-am sa-l descriu sau sa-l numesc in vre-un fel). Eu zic sa fie ceva discret, care sa poata fi adaptat pe orice culoare... Cum e de exemplu sigla Logan Club care apare si pe suportii pt numere...Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
Asta e sigla Club Dacia Europa ... Eu zic ca e superba prin simplitate! Plus ca poate fi facuta pe orice culoare. V-ar placea ceva asemanator? Putem discuta sambata chestia asta mai pe larg.Attached FilesŢăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
In loc de liliac ,un vultur ,cu aripile intinse ,stelutele UE pastrate iar continutul sa ne reprezinte pe noi sibieni ,din tot judetul.
Comment
-
Putem zice ca jucam tenis REBE , vad ca suntem singuri care mai dialogam,lasa ca maine o punem pe roate,sigla,pitza ,o stabilim maine sigur........
Comment
-
Eu ma gandeam la un model abstract, eventual, intr-un colt scris LOGAN CLUB si sa poata fi simplu modificat pt toate culorile disponibile la Logan... Dar nu cred ca o sa fie multa lume de acord Asa ca va las pe voi mai bine!Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
Comment