Daca vreti sigle cu logan club sibiu spuneti-mi si va fac ca la noi eu am facut si siglele si logo-urile cu logan club brasov .Spuneti-imi ce vreti si va fac.Am un prieten care are o firma de publicitate cu autocolante si multe minunati.O sa vedeti ce am realizat noi la Bv. Cand venim la voi Duminica.
Sigla LoganClub SIBIU - Pareri Si Sugestii
Collapse
X
-
Buna, sunt nou posesor de logan si sper ca nu am facut o prostie
nu am urmarit toata discutia dar ceva tip parasolar cu ceva scris si enbrema sibiului, exemplu "LOGAN CLUB" si emblema stanga si dreapta.
Sau ceva gen dar adaptate:
RIMG1311.JPG
IMG_0100.JPG
Am avut pe o masina stema aceea de renault cu spini de pe parasolar pusa pe capota dar mai mare.
I-mi cer scuze daca sunt putin deplasat
As dori si eu sa fac parte din club.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Majoritatea au deja LOGAN Club scris pe parbriz, poti vedea la oricine aproape la My Ride. Noi aici cautam o idee sa inlocuim sgla originala Dacia. Te asteptam cu sugestii! Ai PM in legatura cu intalnirea.Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
Vyp 75, esti bine venit in randurile noastre , orice idee este binevenita iar la intalnirile care au loc in fiecare sambata la ora 16, esti asteptat, acolo putem povesti,si impartasii dragostea noastra fata de masini si multe altele ,referitor la sigla va trebui totusi sa gasim o modalitate sa o realizam si binenteles sa o purtam ,................
Comment
-
M-am jucat iara in Word si ACdSeeAttached Filessigpic
Comment
-
Arata foarte bine! Eu zic sa scriem Logan Club Sibiu langa imagine, ca asa e prea incarcata parca... Si eventual un scris mai "rustic"...?
Imaginea arata superb, si la fel o sa arate si cand o sa fie scoasa pe autocolant. Superb!Last edited by ReBe; 10 December 2008, 18:10.Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
-
M-am conformat si am facut alta dupa specificatiile date de Rebe, nu prea am fonturi gothic/medievale asa ca am folosit ce am avut.
Deci sigla LC Sibiu V.2 :Attached Filessigpic
Comment
-
Sau ......... Sigla LC Sibiu
V.3
V.4
V.5
sigpic
Comment
-
V 3 si 4...Arata beton, cu mici modificari, dar asa de inceput arata nice rauLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
Eu zic sa supunem la vot care din ele sa fie!
Comment
Comment