Sal baietzi!!! se poate modifica pt unii ROSUL din fundal cu un ALBASTRU??? Golanelu' meu e "blue" si ma gandeam ca e cam tare rosu ptr ea! doar dk se poate!
Sigla LoganClub SIBIU - Pareri Si Sugestii
Collapse
X
-
poai draga Mishu...rosul ala din fundalul siglei...e chiar stema judetului sibiu, asa ca ar fi nasol sa schimbam fundalul stemei
si daca am face-o, oricum ar arata aiurea, toata sigla ar fi numai albastra, si cu outline-ul ala albastru deja existent...crede-ma ca arata superb pe masina albastra, ca se vede un contrast mic, sa nu fie numai albastru si pe sigla dupa ce ca masina e toata albastra...mai avem un coleg care are tot albastra masina, si pe portbagaj unde a lipit-o, se vede superb cu rosu intr-o mare de albastru ;)
si mai e ceva, daca observi sunt folosite 3 culori in sigla...rosu, galben si albastru...steagu romanieiLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
MishuOT Sigla reprezinta stema medievala a Sibiului, care este cu rosu , noi adaptand un fond albastru. Sunt de parere ca arata bine pe orice culoare de masina ( vezi masina albastra a lui Marian din postul 117). O modificare a siglei mi se pare inoportuna, mai ales ca se modifica valoarea simbolistca a stemei Sibiului si mai ales ca, s-au investit niste bani pentru realizarea ei . Daca crezi ca nu-ti place, poti opta numai pentru stikerul albastru pentru numar.
bluee, avem sigle si pentru tine, o sa ti le inmanam cu prima ocazie.Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Comment
-
stai linistita bluee , daca ajung in Sibiu iti promit ca o si lipesc pe masina ta ,o sa avem o sesiune de aplicat sigla duminica,speram .ai grija pe drum ..........
Comment
-
Asa mai dragii mei , haideti cu totii, caci daca ne facem toti masinile cu sigle si cu stickere de numar, vom fi observati in oras altfel si poate mai cooptam si alti membrii in club!
bolo, maine o sa-ti aduc la Medias niste sigle si stickere de numar, sa aveti la intalnirea de sambata, in ideea ca eu o sa fiu la Timisoara!
Sau mai bine iti dau tie valeriu61!
O sa te sun maine seara sa ne intalnim sa-ti dau!!!!
Comment
-
Mai fratilor, se pare ca ceva ceva se intampla!!!!!!
Sper sa-mi schimb parerea sambata la intalnire!!!!!!!
Vis a vis de sigle!!!
Comment
-
Ce ziceti de modelul asta de legitimatie a noastra a Sibiunilor?Attached Files
Comment
-
Uite Sorine , ce zici iti place asta ?? Va place stimati colegi ? Mai trebuie ceva imbunatatit , adaugat ?sigpic
Comment
-
Ideea e ca te uiti la participant pe legitimatie, si iti aduci aminte de pe forum , aaaaaaa asta parca si-o facut ceva mishto la masina ca am vazut pe my ride la el , ia sa vad masina cum arat........ da oare care e masina lui ....... si te uit la numaru de inmatriculare si repede dai spargereasigpic
Comment
-
am in schimb o mica propunere de modificare a continutului,......... daca se vrea aceasta legitimatie unica ,doar ptr. intalnirea de la Sibiu este ok,dar ,daca se doreste participarea unui membru loganist la alta intalnire ,deja ii depasita,nu poti sa te afisezi cu legitimatia asta de ex. la o alta intalnire de oriunde , .........haideti sa facem o legitimatie in care sa apara aproape toate elementele,in afara de intalnirea nationala si 2009,si atunci o putem afisa oriunde si oricand , parerea mea.
Comment
Comment