Sigla LoganClub SIBIU - Pareri Si Sugestii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sorine am facut bannerele dupa cum ai zis tu, sper ca e bine acum, daca nu mai modificam , mie imi place ca simetrie v3 , dar ar fi frumos sa folosim unul cu poza cum ar fi v1 , eventual schimb poza sau mai lucram la asta .
    Ma mai gandesc eu azi la variante si o sa le postez, mai bine sa fie mai multe sa avem de unde alege.
    Noroc !
    Attached Files
    sigpic

Comment

• parerea mea e ca arata bine ultimele variante, dar sa va spuneti toti opiniile!
      Avem de unde alege!
      aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• Revin cu inca 2 modele, sunt orientative , poza cu turnurile se poate folosi si in alta combinatie, sau in loc de poza sa pun o masina ....
        Attached Files
        Last edited by Bad_Wolf; 13 May 2009, 12:17.
        sigpic

Comment

• sincer...noi promovam sibiul sau logan club, intalnirea adica?
          de ce sa punem o poza cu un turn pe banner?
          pe mine, e parerea mea, nu ma intereseaza un turn, sau alta cladire din sibiu, care oricum doar cei care locuiesc in sibiu stiu de ele...
          ori ramanem la ceva simplu cum au facut cei din brasov, ori punem o poza cu o intalnire de-a noastra...parerea mea, si numai a mea...
          Life is short...play more!
          http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

• Mai eu am facut sa avem de unde alege, nici asa nu e bine ? Iti respect parerea Bolo !
            Sunt aproximativ 10 variante prezentate pana acum, va rog sa va spuneti care va plac, dpdv al meu arata bine si cu o cladire care face parte din imaginea Sibiului, de aia am si folosit astfel de imagini, oricum este normal ca parerile sa fie impartite. Putem folosi pe langa textul propriu zis, imagini din Sibiu, poza cu Logane sau stema Sibiului etc. ..... va rog alegeti
            sigpic

Comment

• Sincer, nici eu nu vad sensul sa punem niste turnuri pe banner. Iar eu am o obsesie cu asimetria, si de acolo s-a nascut si bannerul meu. Pe langa asta, daca punem doar siglele pe banner mi se pare prea banal si prea asemanator cu cel de la Brasov. Poza cu sigla mi se pare cea mai ok varianta, care imbina functionalitatea cu design-ul. Daca credeti ca ar iesi ceva misto cu poze in ambele parti, fac. Daca nu vreti poze, nu ma mai strofoc sa le fac, sincer si fara suparare. Am o saptamana groaznica. N-am nevoie de mai multa munca.

Andrei, daca zic ca mai devreme nu-ti conveneau pozele cu Loganele, te superi. Si te rog frumos sa ma respecti, pentru ca asta fac si eu. Si tine minte ca nu numai ideile tale sunt bune.
              Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

• Intrebare: Chiar e necesar sa faceti baner? Cine a spus ca banerul e obligatoriu la o nationala?!
                Mai bine va canalizati eforturile si timpul in ceva care va fi util tuturor participantilor. Pe banii de baner puteti face alte chestii interesante originale (de exemplu faceti o poza pe care o faceti cadou participantilor - eventual cu autografe poza care sa fie cu voi, cu loganele, intr-o locatie reprezentativa pentru Sibiu cu un text sau cu o sigla peste fundal). Sau si mai bine discutati in privat pentru ca totul sa fie o surpriza pentru ceilalti.

Eu personal daca vad baneru' in forma finala pe forum, nici macar nu il mai bag in seama la intalnire!
                Last edited by sorinj; 13 May 2009, 14:53.
                sigpic

207 noir obsidien

Comment

• Nu stiam ca avem spioni, Sorine

Comment

• Eu credeam ca numai ale tale sunt bune, dar ma bucur ca am ajuns la un consens
                    Referitor la poze in banner eu imi sustin parerea ca ar arata mai bine cu un landmark specific Sibiului, ar fii prea comun sa folosim aceeiasi tipologie ca bannerul de la Brasov dar daca toti voteaza pentru acest tip de banner, e ok si asa.

Ca idee, va pot da un exemplu, de la colegii din C4 Club carte au avut intalnirea la Medias si bannerul photoshopuit postat pe siteul lor era o poza cu hotelul unde erau cazati si cateva poze cu masinile lor in parcare deci ideea de intalnire care este reprezentata prin masinile in parcare (la noi este textul) si locul de intalnire , respectiv hotelul de 4 stele la care au fost cazati (la noi poate fi o imagine din Sibiu sau stema sau poate chiar hotelul unde vom fi cazati)
                    sigpic

Comment

• foarte bine ai gandit.. sunt mandru de tine
                      sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
                      Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!

Comment

• sorinj, pai noi vrem sa facem bannerul,si pentru promovare extra club, deci pentru un necunoscut sau necunoscator, este bine sa vada si sa stie despre eveniment!
                        Oricum, se pare ca mai avem de lucru la el pana vonm cadea de acord, asa ca variante poate or mai fi..........
                        Vis a vis de souvenir, asta sa sti ca este "top secret"
                        aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• Fiind varianta finala, nu am mai atasat ecusoanele ca imagini la post. Sunt exact la fel, dar din pacate le-am salvat .TIF pt ca e un format muuult mai bun decat .JPG., si din acest motiv le-am atasat ca arhiva. Sunt 27 de bucati. Daca sunteti draguti, o sa va rog sa aruncati 2-3 dintre voi o privire peste sa verificati daca sunt ok. Eu am gast 2 greseli, asa ca e foarte posibil sa mai gasiti si voi cateva. Dupa cum am mai zis, sunt obosita. V-as fi recunoscatoare. Nu vreau sa fie treaba de pomana, adica sa ne trezim cand suntem cu ele in mana ca de fapt nu-s corecte.

Comment

• Din partea mea e bine! Buna treaba!
                            Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

• Buna treaba Paula cu ecusoanele, dar personal as fi folosit alt font pentru scris ceva cu diacritice, totusi sunt nume !
                              sigpic

Comment

• Paula te rog eu mult odihneste-te.....Foarte buna treaba ai facut.....

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google