Intalniri LC Slobozia

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 123 posturi la marian)...eu mai am un vecin/prieten cu logaan...poate vorbesc si cu el...

Comment

• si cam asa arata noul fluturas
      Attached Files
      Nu-i bai...

Comment

• bravo bravo...parca era vorba ca schimbam "posezi" cu "detii"...in fine..tot draq ala
        Keep It Real! Keep It Simple!
        sigpic

Comment

• sincer mie posezi nu-mi suna bine...dar acum cum vreti voi...mie mi-e sa nu ne facem de kko

Comment

• Suna cam gay "posezi" mai bine ai scrie pe romaneste "daca ai" si ai terminat tot balciul.Parerea mea
            sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• da..what ever...fa anuntu ala mai repede sa-l distribuim )
              sigpic

Comment

• am vrut sa para ca suntem oameni cu capu pe umerii ma, dar voi sariti repede ca suna mai "gay". trebuie sa facem rost de o hartie mai buna ma, daca scot pe daia xerox mi-e sa nu i se lipeasca in parbriz daca ploua.
                Nu-i bai...

Comment

• Pai abia ii ramane acolo sa tina mai bine minte cand si unde sa vina)
                  sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• ...florian ideea e ca nu sunt bani...si nu ne sponsorizeaza nimeni sa facem asa ceva...asa ca merge si pe hartie xerox...

Comment

• pai atunci o sa incep sa le trag luni. o sa trag vro 50 de exemplare, iar tu biciclistule o sa le imparti ca te misti mai repede cu bicicleta
                      Nu-i bai...

Comment

• Originally posted by FlorianYFL View Post
                        am vrut sa para ca suntem oameni cu capu pe umerii ma, dar voi sariti repede ca suna mai "gay". trebuie sa facem rost de o hartie mai buna ma, daca scot pe daia xerox mi-e sa nu i se lipeasca in parbriz daca ploua.
                        De ce sa ne dam cine nu suntem?Pana la urma care e modelul final al fluturasului?
                        sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• mah o dati in diverse aicea ))
                          sigpic

Comment

• modelu il finalizez luni, ca il am la munca.
                            Nu-i bai...

Comment

• auzi florian da ce ar fi sa ne impartim pe cartiere...marian lucreaza la peco...el vede 100 de loganuri pe zi...

Comment

• pai tu ai mai mult timp ca noi, mai ales ca esti in vacanta acum. vedem noi cum facem, marian chiar daca lucreaza la peco nu inseamna ca are timp sa imparta fluturasi.
                                Nu-i bai...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google