Pai baga mare sa faca galagie) dupa ti-am zis eu ce ar urma pune mana si strange bani ca te prostesc eu si pe tine sa bagi bani in masina)
Intalniri LC Slobozia
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Lasa tati ca pentru toata lumea e mai greu in perioada asta dar usor si cu vointa faci daca vrei sa faci baieti astept poze de la intalnirea din seara asta ceva mai mult decat 2 nu va zgarciti la curentul din baterii o fi criza da nici chiar asa.
P.S Si am avut arcuri la pret de pret si nu le-ati vrut nici unu le-am dat prin strainiLast edited by Alex_MIU; 14 July 2010, 19:04.
Comment
-
Noi sun 600 ron eu le-am dat cu 350 mai ieftin de atat nu cred ca ai unde sa gasesti:P
Comment
-
Originally posted by MarianS47 View Postcand iti pui toba sport si pe mine nu ma anunti? ) nu stiam
Originally posted by alex_77_marius View PostPai baga mare sa faca galagie) dupa ti-am zis eu ce ar urma pune mana si strange bani ca te prostesc eu si pe tine sa bagi bani in masina)Nu-i bai...
Comment
-
-
) hai gata ca m-am trezit..e ora 2:30 acum...o sa postez si pozele de la intalnirea noastra.au fost si doua dacioare... Marian's0456.jpg
Marian's0457.jpg
Marian's0458.jpg
Marian's0459.jpg
Marian's0460.jpgKeep It Real! Keep It Simple!
sigpic
Comment
-
Hai ca v-ati mai inmultit Cataline mai taiem ma o spira din arcuri? Oricum sunt invidios ca esti mai aproape de asfalt decat mine
Comment
Comment