Intalniri LC Slobozia

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @miku - tu intai sa vii pe la intalniri cu masina si apoi stikere. asa mi se pare corect, ca asa impanzeam slobozia de stikere cu logan club si nu stiam cine e respectivu.

Si pozilii de aseara la intalnire care nu am putut sa o avem miercuri
    Attached Files
    Nu-i bai...

Comment

• a fost si loganu ala taxi?auziti mah dc nu vorbiti cu cristi xp sa faca sectiunea separata?

Comment

• Ma, nu mai parcati pe locurile alea cu carucior, ca rade lumea de voi
        INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• auzi florian...nu poti spune ca sunt oricine caruia ii dai stickere...am ceva timp de cand sunt pe site...si oricum stai linistit ca am vrea noi ca macar sa vrea lumea sa puna logan club pe masini...asa v-ati mai inmulti...chiar nu vad logica la ce ai spus tu acolo...sincer

Comment

• *bay...cand ai postat pozele?ca vroiam sa le pun si eu in dimineatza asta..abia acum am ajuns prin fata calculatorului de joi...ca nu prea am avut timp

*Fane stiu ca parcam aiurea...dar era o caldura de mureai pe locurile de oameni normali si trebuia sa ne retragem la umbra
            Keep It Real! Keep It Simple!
            sigpic

Comment

• am parcat unde ne e locu la handicapati)
              sigpic

Comment

• hai sa punem si pozele de azi. nu sunt cine stie ce...marius a lipsit...asta e.o prinde el pe urmatoarea ;)
                Attached Files
                sigpic

Comment

• bai miu-le ce te enervezi mah asa pe trecerea de pietoni...erai in stare sa dai peste mine...apropo foarte foarte foarte tare masina...o ador

Comment

• opaaaa, lume noua ne vedem pe sudului sper , mai da dq si tu un tel k ai nr meu
                    Nu-i bai...

Comment

• va salut!!

va salut pe toti de pe forum si imi cer scuze colegilor k am ratat ultima intalnire pe urmatoarea o prind sigur si poate si cu ceva nou pe masina...daca nu ma ajutati voi la fata locului)
                      Unii dintre voi ar trebui sa aveti prenumele "TANGA"...va place sa fiti in "centru"..!!!

Comment

• da se pune problema mariuse? te ajutam cu cea mai mare placere ;)
                        Nu-i bai...

Comment

• Ieri am ajuns acasa si am fost adica inca sunt obosit ca de vineri nu am dormit decat vreo 8 ore adunate.Micutule...nu te cunosc personal si aseara chiar nu aveam chef de glume aruncate din partea pietonilor ) o sa onorez cu prezenta miercurea si sambata la ora 18 parca si in fiecare seara pe Sudului;).Bafta!!!
                          sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• miercurea si duminica la ora 19 :P.

loganistilor sambata seara la ora 21:00 in parcare la noul magazin Plus. va astept, detalii la telefon, il stiti :P
                            Nu-i bai...

Comment

• Marius!!bine ai venit pe parceaua noastra.e vorba de folie,nu? si floriane..d-aia ma intrebai de sambata?s-a schimbat ziua?acum e sambata?sau ce se intampla sambata la 21 la plus?
                              sigpic

Comment

• bine v-am gasit.da marian,foliear mai fi ceva numai k imi prind degetele pe acolo si cred ca ajung la electricianne intalnim miercuri si vb....va salut .
                                Unii dintre voi ar trebui sa aveti prenumele "TANGA"...va place sa fiti in "centru"..!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google