daca sunt cu impuls m ar interesa un pret pentru ele
Intalniri LC Slobozia
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Sebastien SIR View Postdaca sunt cu impuls m ar interesa un pret pentru ele
Comment
-
bravo miule..ati vazut cine stie?...butoanele alea sunt de pe un seat..daca sunt sau nu cu impuls...vi le imprumut sa le testatisi tu mariane....ti-au sarit repede ochii la bani nebunule...nu vrei tu mai bine nuga aia?
ooo...bine ai venit printre noi SIRUnii dintre voi ar trebui sa aveti prenumele "TANGA"...va place sa fiti in "centru"..!!!
Comment
-
Arunca-ti un ochi p-aici de unde am luat eu brizz brizz-urile vazusem si un anunt cu butoane.
Comment
-
Adica?...ce ma te-ai suparat ca ti-am zis ca nu sunt butoane de logan alea.Daca de asta te-ai suparat o sa iti treaca))Oricum m-am adresat tie cat si lui Marian dar am dat quote doar la postul tau.Last edited by Alex_MIU; 3 September 2010, 18:03.
Comment
-
Originally posted by alex_77_marius View PostAdica?...ce ma te-ai suparat ca ti-am zis ca nu sunt butoane de logan alea.Daca de asta te-ai suparat o sa iti treaca))Oricum m-am adresat tie cat si lui Marian dar am dat quote doar la postul tau.
mykutzule...m-ai omorat cu becurile alea frate ) da-le in ma-sa..gasesti peste tot...au fost cela mai ieftine..si iti dai seama ca nu mai stiu cum le zice..le-am avut si pe dacioara inainte...sunt de mai bine de 1 an cumparateLast edited by MarianS47; 3 September 2010, 21:26.Keep It Real! Keep It Simple!
sigpic
Comment
-
Comment
-
Aici ai dreptate dar cu timpu "se duc" cele de pozitie pe fata si cel de la numar din spate cred ca le-am schimbat de vreo 4-5 ori.
Comment
Comment