If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
da o sa vin ce sa fac saracilor) mariuse vezi ca au venit alea ti-am zis ca ajung vineri la 7... acu a venit la fara un sfert ...da cam ciudat asta nu scrie daca e colet nu scrie rambus nik....paraschivescu marius il cheama pe ala asta e? din mioveni
du-te ma cu incredere.daca nu iti convine nu esti obligat sa ridici coletul.ai ajuns si la cafea in seara asta...esti mai rau ca o domnisoara...te machiezi subtil de nu se observa??)
Unii dintre voi ar trebui sa aveti prenumele "TANGA"...va place sa fiti in "centru"..!!!
important pe dracucombinati o sticla de bere sau ce?)nu ne mai bagi in seama de ceva vreme....mi se pare mie ....glumesti cu mine/noi....sau vorbesti de sus???
Last edited by mariuscent; 10 October 2010, 02:11.
Unii dintre voi ar trebui sa aveti prenumele "TANGA"...va place sa fiti in "centru"..!!!
a dat frigu in voi baieti....ce dracu zici ca ati murit,nu mai zice unu nimic?maine sa fiti prezenti la intalnire....floriane...te iau eu ma,ca ce mila mi-e de tine
hai mai marius...cum naibii sa murim...ai uitat ca am umblat azi ca bezmeticii... dupa caucioace...si butoane si altele...si ne-am facut masinile mai frumoase maine ne gasim,nu?doar e miercuri
pai ai sau nu ai timp?da marian..ne vedem...da pe forum nu zice nimeni nimik...si maine binenteles...intalneala!!eu am gasit ce cautam...mai ramane sa gasesti tu cauciucuri
marian investitia nu e proasta....e chiar buna ca vine tanti iarna....dar ce ti-am zis eu....pomana tata....hai k am scos si pozele din seara asta.floriane...tu nimik cu babau??)
baieti am bagat pozele la discutii generale...daca nu e ok..le pun si aici...florian daca poti tu sa le muti....e mai okdaca nu le pune baiatu...hai ca a fost frumos zic eu...cu toate ca a fost cam racoro afara
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment