Intalniri LC Slobozia

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• se vad destul de bine.si cateva poze si dupa harbu meu
    Attached Files
    sigpic

Comment

• se vad bine si de la harbu tau da toata lumea era ocupata cu altceva...nimeni nu se uita la aparat
      Keep It Real! Keep It Simple!
      sigpic

Comment

• Si de la mine cateva.
        Attached Files
        Last edited by radoo_21; 2 January 2011, 22:55.
        sigpic
        Always remember, you're unique, just like everyone else.

Comment

• incadrare perfecta!bravo domnu Florin meserias de fotograf!ziceai bine ca ai tot de 2 megaPixeli numa ca sunt mai grasi
          sigpic

Comment

• Originally posted by radoo_21 View Post
            Si de la mine cateva.
            Astea au fost mai cu soare asa
            sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Si cateva de la mine de la un fulger de acum cateva seri.
              Attached Files
              sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• frumoase si pozele tale alex!imi plac jantele voastre?sunt custom-made,nu?
                sigpic

Comment

• Sambata ora 14 vine careva?
                  Nu-i bai...

Comment

• Originally posted by MarianS47 View Post
                    frumoase si pozele tale alex!imi plac jantele voastre?sunt custom-made,nu?
                    Da da lasa-ma ca seara am parcat-o si nu am dat zapada aia dintre spitele de la jante si dimineata cand sa plec de la frig mi-a ramas blocata roata dreapta spate)

P.S Eu maine dupa amiaza adica vineri 07.01.2011 plec la Bucuresti sa ma intalnesc cu colegii de acolo se mai combina cineva?Deocamdata sunt eu si Catalin NCA.
                    sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• @Alex - ) foarte tare...a inghetat naibii si d-aia...
                      @Florian - vin si eu sambata florian...stii ca sunt prezent cu masina sau fara...asta daca nu plec la tara
                      @Alex - as fi venit la bucuresti...stii...am discutat si nu sunt fonduri alta data..cu cea mai mare placere...
                      sigpic

Comment

• Ne combinam 4 la o masina ;) ar veni cate 25lei de fiecare.Ramane valabil oricum eu si singur daca e tot ma duc.
                        sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Prezent si eu Sambata la intalnire. La buc nu vin ca nu e $ numai am $ schimbati
                          sigpic

Comment

• Originally posted by MarianS47 View Post
                            @Alex - as fi venit la bucuresti...stii...am discutat si nu sunt fonduri alta data..cu cea mai mare placere...

Auzi,,Lucrezi la petrom benzinar si tu nu ai fonduri!! Pt ce iti trebuie fonduri ca masina merge cu ""lichid" iar ala se procura moca de la petrom pt ca doar lucrezi acolo si trebuie sa te descurci..eu asa faceam la Omv cand lucram,,,BENZINA MOCA

Originally posted by Alex_MIU View Post
                            Ne combinam 4 la o masina ;) ar veni cate 25lei de fiecare.
                            Daca nu aveai ""lichid"" tot gaseai tu 25 de lei intr-un an odata si veneai la o Regionala si cu cei din Arges...sa iti zica Miu ce a fost aseara la Carol!!!

Of frate ,,deloc nu stiti sa va distrati,,cei care nu veniti la Bucuresti macar odata la cateva luni!!!

Comment

• nu lucrez la petrom..lucrez la rompetrol..in fine..n-am putut sa vin asta e..ce trebuie sa sari asa cu gura pe mine
                              sigpic

Comment

• Ce sa fie frate...DESTRABALARE,caterinca,vin,cola...mi-a parut rau ca nu am mers si la bar cu voi dar se facea prea tarziu Urmatoarea tura poate nu o sa mai fie asa frig si stam pana mai tarziu.
                                sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google