Pai finul meu alimenteaza direct de la tiruri/cisterne Nici nu mai stie sa alimenteze de la pompa
Intalniri LC Slobozia
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
ai mai baieti ce naiba..chiar asa ma credeti..cred ca era o eroare si d-aia imi arata plin :P
repede...sariti pe mine..eu vroiam sa arat ca am 2000 de km...si in loc sa imi urati la multi fara probleme..voi imi scoateti ochii ca de ce am plinu.. :-P am vrut sa ii fac consumu..si am mers cam 240 km cu 13 Litri..e bine?voi ce ziceti?Keep It Real! Keep It Simple!
sigpic
Comment
-
Originally posted by FlorianYFL View Postmulti km inainte cu pozitiile aprinse pe radio )).
consumu e bun, tinand cont ca te mananca pedala cand esti langa minee...Keep It Real! Keep It Simple!
sigpic
Comment
-
nu ma provoca sa dau talpa cu tine..ca nu o sa pot sa ma tin dupa tine ) ai 16v totusi...eu am decat 1.4 daca nu ai uitat consumu e in felu urmator..am mers eu vreo 24km prin oras..apoi tata a facut restu de 180 in afara...cateva localitati..si mers pe autostrada...cam asta a fostKeep It Real! Keep It Simple!
sigpic
Comment
-
nu am aer conditionat...si tata oricum merge in limite
Originally posted by Marius View PostUnul din cele mai periculoase drumuri. Se merge foarte haotic.Keep It Real! Keep It Simple!
sigpic
Comment
Comment