belea si intalnirea de azi iar am fost singur deja am inceput sa ma obijnuiesc)
Intalniri LC Slobozia
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Golden^Brau View Postbelea si intalnirea de azi iar am fost singur deja am inceput sa ma obijnuiesc)
Originally posted by MarianS47 View Postbay...da nu ti-au zis nebunii aia doi ca vin la mine la munca???m-au vizitat putin la servici..trebuia sa te fi anuntat...
dati vot lu colegu miu, votarea se va incheia la sf lunii curenteLast edited by FlorianYFL; 18 August 2010, 22:03.Nu-i bai...
Comment
-
-
Multumesc celor care m-au votat in campionat pacat ca suntem in romania si nu se apreciaza ceva de calitate si se voteaza dupa criteriul care cu cine suntem prieteni.
Nu am putut ajunge la intalnire ca am fost plecat la munte,ne vedem duminica.
Comment
-
daca nu aveti ce face veniti
mi se pare mie...sau s-a schimbat balanta la vot?vreti sa ne chemam loganclub ialomita??!!cine a votat asa?si daca e asa?de ce nu veniti mai multi la intalniri?nu inteleg...e aiurea...vi s-au dat stickere si nu va prezentati neam!nici un loganclub ialomita...slobozia sa ii zica...Keep It Real! Keep It Simple!
sigpic
Comment
-
Eu zic sa o comitem la rompetrol in parcare restu...ce parere aveti? abia mai iesim putin din rutina;)
APP cine poate fi prezent in seara asta?
1.EU
2....?
Comment
-
Salut! Eu am trecut pe acolo pe la 8 dar nu era nimeni, probabil am venit prea tarziu. E prima oara cand vin, eram curios sa vad cum decurg intalnirile Logan Club. Poate miercuri... S-auzim de bine ;)sigpic
Always remember, you're unique, just like everyone else.
Comment
-
Nu era tarziu deloc la 20 numai ca nu ai citit cu atentie pe forum:P in seara asta ne-am adunat in rompetrol am schimbat locatia (doar de data asta) in rest...Kaufland Miercuri si Sambata orele 19.
P.S Bun Venit!!! intra aici si da-mi si mie un vot.Ms
Comment
Comment