se vad destul de bine.si cateva poze si dupa harbu meu
Intalniri LC Slobozia
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Si de la mine cateva.Last edited by radoo_21; 2 January 2011, 22:55.sigpic
Always remember, you're unique, just like everyone else.
Comment
-
Originally posted by radoo_21 View PostSi de la mine cateva.
Comment
-
Si cateva de la mine de la un fulger de acum cateva seri.
Comment
-
Originally posted by MarianS47 View Postfrumoase si pozele tale alex!imi plac jantele voastre?sunt custom-made,nu?
P.S Eu maine dupa amiaza adica vineri 07.01.2011 plec la Bucuresti sa ma intalnesc cu colegii de acolo se mai combina cineva?Deocamdata sunt eu si Catalin NCA.
Comment
-
@Alex - ) foarte tare...a inghetat naibii si d-aia...
@Florian - vin si eu sambata florian...stii ca sunt prezent cu masina sau fara...asta daca nu plec la tara
@Alex - as fi venit la bucuresti...stii...am discutat si nu sunt fonduri alta data..cu cea mai mare placere...Keep It Real! Keep It Simple!
sigpic
Comment
-
Ne combinam 4 la o masina ;) ar veni cate 25lei de fiecare.Ramane valabil oricum eu si singur daca e tot ma duc.
Comment
-
Originally posted by MarianS47 View Post@Alex - as fi venit la bucuresti...stii...am discutat si nu sunt fonduri alta data..cu cea mai mare placere...
Auzi,,Lucrezi la petrom benzinar si tu nu ai fonduri!! Pt ce iti trebuie fonduri ca masina merge cu ""lichid" iar ala se procura moca de la petrom pt ca doar lucrezi acolo si trebuie sa te descurci..eu asa faceam la Omv cand lucram,,,BENZINA MOCA
Originally posted by Alex_MIU View PostNe combinam 4 la o masina ;) ar veni cate 25lei de fiecare.
Of frate ,,deloc nu stiti sa va distrati,,cei care nu veniti la Bucuresti macar odata la cateva luni!!!
Comment
-
Ce sa fie frate...DESTRABALARE,caterinca,vin,cola...mi-a parut rau ca nu am mers si la bar cu voi dar se facea prea tarziu Urmatoarea tura poate nu o sa mai fie asa frig si stam pana mai tarziu.
Comment
Comment