Intalniri LC Slobozia

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• felicitari pentru reusita

Comment

• Zambesc si eu putin de tine ma.Nu ar fi mai bine sa nu te mai lauzi ca vii la intalniri?Mai bine taci si iti vezi de treaba anunti doar cand stii 100% ca poti veni :P . Sau mai scrii si tu p-aici ca vii ca nu vii ca sa mai faci posturi?

Felicitari pentru permis! sa ai grija de el sa nu te iei dupa dilimanii astia de ii vezi prin oras.
      sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Felicitari ! Te asteptam la intalniri de acum in colo. Dar nu o zi da si vro 10 ba cum fac altii.
        Nu-i bai...

Comment

• momentan nu prea imi da masina decat cu el...vad ce fac

Comment

• il iei cu tine si dupa ce o sa ne vada sigur nu te mai lasa deloc)

Comment

• da ce avem noi ma? raie?
              Nu-i bai...

Comment

• are dreptate catalin...oricum weekendul asta plec la calarasi si celalalt la munte...poate pe 23 sau 30 o sa ajung si eu

Comment

• felicitari domnu sofer,drumuri bune!!!!miu stie mai bine vorba astalasati baiatu in pace,nici nu a ajuns si el la o intalnire si il si speriati!
                  Unii dintre voi ar trebui sa aveti prenumele "TANGA"...va place sa fiti in "centru"..!!!

Comment

• mersi marius

Comment

• Originally posted by mariuscent View Post
                      felicitari domnu sofer,drumuri bune!!!!miu stie mai bine vorba astalasati baiatu in pace,nici nu a ajuns si el la o intalnire si il si speriati!
                      Chiar ca drumuri bune...defapt avem nevoie toti pana si Romania de drumuri dastea bune
                      sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• sa stii..uite azi am fost la constanta..si drumul era bunicel..se lucra ce-i drept..sper sa il imbunatateasca..
                        Keep It Real! Keep It Simple!
                        sigpic

Comment

• aaa am uitat sa vin) ... mi-a zgariat si un vecin masina cu cheia pe toata capota....
                          sigpic

Comment

• Ba o gasesti lovita ba zgariata... macar ai facut bine si ai sunat la politie daca stii autorul?
                            Nu-i bai...

Comment

• de unde sa stiu seara nu avea nik si dim am gasit capota zgariata si e si ca dreq chiar in bot.
                              sigpic

Comment

• in seara asta se preconizeasa vreo intalnire ceva?dar va rog eu..nu vreau sa ma topesc deci alegeti un loc racoros..sau macar cu umbra zau asa..ce ziceti de o terasa? STRAND? v-am dat si idei...ca m-am saturat sa stau in arsita aia de la kaufland
                                Keep It Real! Keep It Simple!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google