If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
nu inteleg dc te legi de florian...sincer
ce vrei sa promoveze neintalnirile?
si chiar de ar fi sa promoveze in afara de noi astia care suntem nu cred ca ar mai veni si altii...de cand vin la intalniri nu am vazut vreun alt loganist care sa vina
Florian din moment ce ai spus ca vrei sa fii organizator de intalniri trebuia sa te ocupi un pic si de promovare...
Tu la cate intalniri ai fost prezent domnu?cred ca daca stau sa scotocesc prin topic le pot numara pe degete.Florian s-a oferit sa cedeze functia de organizator altcuiva,preia tu functia daca crezi ca poti schimba ceva in bine.
Problema nu e organizatorul,problema suntem noi toti pentru ca nu ne dam interesul.Pana sa se faca sectiune eram cu ciocu mare p-aici ca vrem sectiune etc etc.S-a facut sectiune a fost o perioada scurta in care s-a postat si s-au facut intalniri iar in cele din urma s-a ajuns la cate 1-2 posturi pe saptamana si intalniri pauza.De deplasari nici nu mai vorbesc a fost Florian cu Marian o data la Calarasi si pe la Braila(asta in 2 ani de LCS) in rest pauza,regionale nici atat (macar 1 zi nu tot weekendul).
La Ianca am fost cu Piciu, Marius si inca 2 prieteni :P . Daca se vrea o schimbare in bine ar fi cazul sa facem tot posibilul sa fim prezenti la intalniri. Ultima data am fost decat eu cu Marian si a venit si Vali 10 min. ca nu putea mai mult. Tin sa cred ca sunt cativa care au venit la inceput doar pentru stiker, dar nu vad cu ce l-ar avantaja.
Last edited by FlorianYFL; 29 February 2012, 10:38.
a fost si vremea asta urata eu am fost plecat 3 saptamani pe la urziceni poate odata cu venirea primaverii o sa iesim mai des. SAmbata vine cineva?? eu unu sunt prezent
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment