pai da asa si trebuie...la mai multe premii
Intalniri LC Slobozia
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
o poza face cat 1000 de cuvinte atat am apucat sa pozez aziAttached FilesKeep It Real! Keep It Simple!
sigpic
Comment
-
Originally posted by Alex_MIU View PostMultumesc!Incet incet pe masura ce particip la mai multe evenimente evoluez atat eu cat si masina.Acum 1 an am luat locul 3 la proba de indemanare in cadrul Sarbatorilor municipiului Slobozia,anul asta locul 2 la indemanare in cadrul regionalei de la Kronstadt in vara la municipala sau la anul la Kronstadt sper la un loc 1 .
Comment
-
-
no daca tot v-ati intalnit ..ia spuneti voi ce a-ti dezbatut in legatura cu Nationala.....hai ca asteapta lumea de la voi implicare....Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
Originally posted by sebi8ta View Postno daca tot v-ati intalnit ..ia spuneti voi ce a-ti dezbatut in legatura cu Nationala.....hai ca asteapta lumea de la voi implicare....
Comment
-
felicitari miule ...asteptam si locul 1..pun si eu cateva poze....facute cu tel si multumesc colegilor pentru sfaturi.195/50 r15lowAttached FilesLast edited by mariuscent; 25 March 2012, 19:39.Unii dintre voi ar trebui sa aveti prenumele "TANGA"...va place sa fiti in "centru"..!!!
Comment
Comment