Felicitari Logan Club Slobozia!
Intalniri LC Slobozia
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Intalniri LC Slobozia
34Logan Club Ialomita52.94%18Logan Club Slobozia47.06%16Last edited by FlorianYFL; 30 September 2010, 15:46.Nu-i bai...Tags: None
- Stuck
-
Originally posted by Mykutzubaietii yo am loganu la bucuresti...si sambata nu pot sa vin k sunt plecat...poate datile viitoare...daca faceti comanda de parasolare sa luati legatura si cu mine....si mai am sa-l conving pe taqta sa vina la intalniri k eu nu am carnet asta e mai mare problema...daca nu vin cu tine sweetboy k vad ca stai pe langa mine...yo staw vis-a-vis de scoala 13
Originally posted by Leynadsper sa fiu liber.. eu sunt si cu bac-ul acum si nu prea am timp dar o sa incerc sa vin ;)Nu-i bai...
-
@Sweetboy89- Nu stiu daca ai primit raspunsul meu pe mess, ti-am zis ca intru rar. Ia legatura cu Fane-CL, organizatorul nostru, el se ocupa de stickere. Daca vrei si poti, te asteptam maine la intalnire in Calarasi, in parcarea de la BCR. E super simplu, drumul de la Slobozia te scoate drept la Prefectura, iar pe stanga e BCR-ul. Bafta! P.S.La profil ai tel.meu, daca vrei da un apel, dupa 18.Last edited by Gusi; 15 May 2010, 13:45.LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Originally posted by Marius View PostLa ce ora faceti domnu intalnirea?
Comment
-
Originally posted by alex_77_marius View PostLa orele 18 la kaufland in parcare.O sa fiu si eu prezent cu toate ca voi fi obosit de pe drum dar...numai conteaza daca e sa se faca LOGAN CLUB...lasam tot deoparte
@Gusi - nu stiu sigur daca pot ajunge. am primit mesaj de la fane si va multumesc pentru ajutor. va asigur ca voi fi prezent la una din intalnirile voastre ( cat mai curand sper )Nu-i bai...
Comment
-
Originally posted by sweetboy89 View Postsa speram ca facem
@Gusi - nu stiu sigur daca pot ajunge. am primit mesaj de la fane si va multumesc pentru ajutor. va asigur ca voi fi prezent la una din intalnirile voastre ( cat mai curand sper )
Comment
-
Originally posted by sweetboy89 View Postmergem, mergem ca trebuie sa faca cinste baietii. un mic, "un suc"
Comment
Comment