sa fie repede...eu sunt liber vineri si sambata.cand o punem de o ieseala?
Intalniri LC Slobozia
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Intrebare,,,Cati sunteti voi in Slobozia care activeaza pe forum sau cati sunteti care veniti la intalniri?
Voi inca nu aveti o zi stabilita de intalneala,,ce o fi asa de greu?
Asa daca mergeti pe principiul ca unul face casa la tara,altul munceste,altul da bacul,etc,etc...nu mai faceti nimic.
De exemplu sunt baieti si multi care pleaca direct la munca de la intalniri,,sau vin direct de la munca la intalniri!!
O fi greu sa va organizati?...De La ceva trebuie sa va sacrificati ca altfel nu se poate si toti de pe forumul Logan Club au treaba!
Comment
-
Originally posted by Ivan Marian View PostIntrebare,,,Cati sunteti voi in Slobozia care activeaza pe forum sau cati sunteti care veniti la intalniri?
Originally posted by Ivan Marian View PostVoi inca nu aveti o zi stabilita de intalneala,,ce o fi asa de greu?Nu-i bai...
Comment
-
Mai Florine,,la treaba cu stresatul,,vezi ca nu asta vreau,,,Dar daca voi nu va intalniti sigur pe o data fixa atunci cine intra pe forum nu o sa vina niciodata pt ca nu stie nimicce,unde,cum va intalniti
Sunt sigur ca in Slobozia sunt mai multi care citesc acest forum,,sa nu mai vorbesc de cei de prin imprejurimi..dar cu atitudinea ta aici nu o sa atragi pe nimeni la intalniri pt ca trebuie sa iti termini tu casa la tara...Aici tu pui interesele tale inainte si nu este bine...
Mykutzu vad ca este de acord,,la fel si finul meu,,numai tu esti contra.
Si daca alergati dupa loganari pe la semafoare ce la ziceti??...Ca va intalniti pe unde apucati si cand se poate si la ce ora vrei tu?
Deci lasa sa decida majoritatea loganistilor ce si cum si numai fi contra de unul singur.
Ps..Uitati-va si voi la cele 31 de cluburi din tara daca au O ZI,O ORA si O LOCATIE stabilite!!
Daca celelalte au inseamna ca este o regula ca sa fiti " omologati"...
Comment
-
Florine cu postul asta inchei stresul pt voi...Dar ca sa stii ,,,voi sunteti 81 de membri logan club in Slobozia..Foarte mullti sunt inscrisi anul asta,altii de mai mult timp.
Asa ca sa nu mai spui ca sunteti doar 4 din Slobozia si nu aveti unde va intalni ca sunteti prea putini ...uite si niste printscrenuri in acest folder Zip. cu membri din Slobozia.
Apucati-va sa le dati PM-uri multe si poate in felul asta poate iese ceva,ceva la Slobozia..Bafta!Last edited by Ivan Marian; 24 June 2010, 23:58.
Comment
-
Florian intalniri puteti sa faceti oricand la orice ora...dar totul este sa fie o intalnire fixa in fiecare saptamana...poate si la 2 saptamani...la care lumea sa vina ca noi daca facem fluturasii si aia care vad da ok intru pe site...da daca nu am net...eu tot vreau sa ma intalnesc cu ei si daca nu e ora fixa nu stie nimeni de l.c.slobozia...si nici nu o sa afle...
Comment
Comment