Discutii Generale LC Slobozia

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• a-ti vazut spalatoria de la kaufland? oare cand va fi gata?
    Keep It Real! Keep It Simple!
    sigpic

Comment

• Nici nu stiam ca se face spalatorie acolo . Oricum e un punct "hot" ca sa-i spun asa pentru ca trece multa lume pe acolo, dar daca sunt daia ca la rosca de o spala numai pentru ciubuc nici nu o sa ma vada la fata.
      Nu-i bai...

Comment

• probabil ca o sa fie automatizata...bagi dineros si iti da sa speli.asa zic eu.ramane de vazut acum
        sigpic

Comment

• Ar fi bine sa faca si la noi una daia automata te duci speli masina la ce ora vrei,ti-o speli cum vrei nu te mai certi cu nimeni ca nu ti-a spalto bine etc.
          sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Da..ar fi foat bine.dar din cate am dibuit eu...spalatoria ar apartine de oyl company...decie posibil sa aiba oameni angajati.deci e naspa
            sigpic

Comment

• Un vecin de-al meu e angajat acolo. Pe mine ma cunoaste si da cu jetu peste tot, ii bag si ceva in buzunar ca stie ca nu's tigan si o da si cu ceara moca
              Nu-i bai...

Comment

• Ce ii bagi ma in buzunar? Vezi poate nu nimeresti buzunaru si ii bagi in alta parte :P.
                sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Vorba vine , ii dau spaga sa o spele bine.
                  Nu-i bai...

Comment

• Aaa deci nu spala bine inseamna:P.
                    sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• daca trebuie sa le dai spaga sa iti spele bine...iti dai seama.iar faza cu ceara...chiar le convine sa dea ceara de la ei asa?ca e destul de scumpa
                      sigpic

Comment

• la cat de diluata e ceara care ti-o da tie pe masina...sa tot dea cu ea pentru un mic ciubuc.))
                        Unii dintre voi ar trebui sa aveti prenumele "TANGA"...va place sa fiti in "centru"..!!!

Comment

• sa stii apropo...si-a revenit ledul ala cu probleme marius..stii ca ziceam de unul de la buton...cred ca are contact imperfect...cand merge cand nu merge dupa cat de cald e afara presupun ar fi bine daca ai putea sa te uiti la el totusi
                          sigpic

Comment

• Ba da carcotasi mai sunteti voi. Am zis eu ca nu spala bine? Am accentuat ca da mai cu atentie cand o spala.
                            Nu-i bai...

Comment

• Care din voi a mai fost la Amara,,ca tot vorbiti de ea pe aici ??
                              Unde este mai frumos,,la Perla ,,La UGSR (asa ii spunea odata,,nu mai stiu acu) sau Mircesti ??

Comment

• asa le spune si acum nasule.mie personal imi place la Mircesti.plaja e buna..apa e buna.am mai fost si la Hotel Ialomita..dar acolo este namol pana la genunchi in apa...si nu prea mi-a placut.in rest plaja e ok ce pot sa zic alegerea mea ramane Mircestiul
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google