Marius de unde ai luat tu anvelopele mai aveau ceva 195/50 in stare cat de cat buna si la pret decent?
Discutii Generale LC Slobozia
Collapse
X
-
-
Originally posted by Alex_MIU View PostMarius de unde ai luat tu anvelopele mai aveau ceva 195/50 in stare cat de cat buna si la pret decent?Unii dintre voi ar trebui sa aveti prenumele "TANGA"...va place sa fiti in "centru"..!!!
Comment
-
Originally posted by alex_dnk View Postsalutare! am si eu o intrebare. de curand am observat ca am un joc pe orizontala la roata fata dreapta. de la ce sa fie oare?Unii dintre voi ar trebui sa aveti prenumele "TANGA"...va place sa fiti in "centru"..!!!
Comment
-
dar nu te ajuta cu nimic...uite mie imi facea un sunet ciudat cand deceleram si baietii mi-au spus o gramada de cauze ce ma speriasera de-a dreptul)...m-am dus cu masina la un service si atingea toba de scut si la decelerare vibra si atingea scutul deci pentru 20 lei mai bine te duci intr-un service
Comment
-
Originally posted by alex_dnk View Postvroiam o parere asa mai neprofesionala.eu ma gandesc ca e rulmentul,sau bieleta de directie
Comment
-
la colegu marius,adica eu!!!!, costa 30 lei dar calitate.....ASAM!sau la 48 lei topoloveni.Last edited by mariuscent; 27 April 2012, 09:29.Unii dintre voi ar trebui sa aveti prenumele "TANGA"...va place sa fiti in "centru"..!!!
Comment
Comment