da..ne gasim si discutam..no problem
Discutii Generale LC Slobozia
Collapse
X
-
de fapt o sa discutam in seara asta daca ne adunam toti. sebi e plecat la buzauLast edited by FlorianYFL; 17 September 2010, 17:14.Nu-i bai...
Comment
-
ce frumoasa si intalnirea din seara asta!!! prezenti....eu,marian si florian binenteles,care a dovedit un 1.6. 16v...nu spunem marca sa nu facem reclama.....dar suntem mandrii de el...bravo nebunaticule....pacat ca nu avem pozeUnii dintre voi ar trebui sa aveti prenumele "TANGA"...va place sa fiti in "centru"..!!!
Comment
-
Originally posted by mariuscent View Postce frumoasa si intalnirea din seara asta!!! prezenti....eu,marian si florian binenteles,care a dovedit un 1.6. 16v...nu spunem marca sa nu facem reclama.....dar suntem mandrii de el...bravo nebunaticule....pacat ca nu avem pozeNu-i bai...
Comment
-
Originally posted by mariuscent View Postce frumoasa si intalnirea din seara asta!!! prezenti....eu,marian si florian binenteles,care a dovedit un 1.6. 16v...nu spunem marca sa nu facem reclama.....dar suntem mandrii de el...bravo nebunaticule....pacat ca nu avem poze
Comment
-
hai ca iti zic eu..era vb de un fiat marea dintr-asta asa http://www.google.ro/imgres?imgurl=h...w=1280&bih=797Keep It Real! Keep It Simple!
sigpic
Comment
-
Datele date de site-ul care l-ai postat mai sus arata ca 1.6 16v are 103 cp teoretic ar fi trebuit sa bata un Logan de 1.6 8v dar sunt 3 aspecte care fac diferenta:
1 Fiat-ul ca masa este mai greu (1.215kg berlina) decat un Logan
2 Motorul poate numai e in mintile lui
3 Florian e sofer mai bun decat cel care a condus Fiat-ul;)
Comment
-
Comment
Comment