vrea revansa ))
Discutii Generale LC Slobozia
Collapse
X
-
Originally posted by FlorianYFL View Postam pus bradulet de la Rompetrol . Nu de alta dar cu tine e mai strans, imi place competitia
@kelburtos - oricand esti bine venit numai sa dai un semn dinainte sa dam foc la gratar;)
Comment
-
Nu cred ca o sa am timp de gratar,s-ar putea sa fiu nas.Macar sa ne facem timp o ora sa mai palavragim.Last edited by FlorianYFL; 19 September 2010, 23:44.
Comment
-
oricand esti bine venit domnu. dar mai e pana in martie . poate ajungi mai devreme
domnu mikutu am observat ca te-ai inscris si dumneata la membrii, dai si tu pe la intalniri nu doar pe forum.
PS: Dupa cum zicea si colegul Laur aseara la intalnirea pe care am avut-o: Cei care nu mai veniti la intalniri dati-va stikerele jos sau vi le vom da noi !Nu-i bai...
Comment
-
Cei care nu mai veniti la intalniri dati-va stikerele jos sau vi le vom da noi !
Ce bina ca n-am)))
Comment
-
ce ziceti daca schimbam zilele sa ne gasim joia si duminica la 7 ca sa pot sa vin si eu macar o data pe saptamana si poate e mai bine si pentru altii?
Nu mai scrie prescurtat te rogLast edited by FlorianYFL; 20 September 2010, 15:41.sigpic
Comment
-
Comment