ma cenzurezi a????******....cenzureaza si aici)
Discutii Generale LC Slobozia
Collapse
X
-
Last edited by FlorianYFL; 17 February 2011, 16:25.Unii dintre voi ar trebui sa aveti prenumele "TANGA"...va place sa fiti in "centru"..!!!
-
Originally posted by MarianS47 View Postma ce a-ti patit?Last edited by FlorianYFL; 17 February 2011, 16:25.Unii dintre voi ar trebui sa aveti prenumele "TANGA"...va place sa fiti in "centru"..!!!
Comment
-
Originally posted by FlorianYFL View Post@ vali, marius - sambata ne punem steguletele pe portiere?.....
.......alea de le-am cumparat ma...offff
Macar la aia de la noi de la Bucuresti sa veniti in Iulie.... la NATIONALA!
Comment
-
pe dracu veselie...tu ce faci....ma?)sunt nebun da-ma naibii...bine ca nu fac urat...deocamdata)am o idee hai sa ne sustinem colegu cand da de permis...daca ne zice cand, venim cu totii la traseu...galerie.!!nu iti mai da aia permisu)(ma)!!!!!!!!!!!!!!Unii dintre voi ar trebui sa aveti prenumele "TANGA"...va place sa fiti in "centru"..!!!
Comment
-
eu aq am picioru in gips si nu pot sa incep...ma gandeam pe la sfarsitu lu aprilie,inceputu lu mai sa incep cu legislatia(2 saptamani)...dupa scoala propriu-zisa...pe 20 iubie fac 18 ani su pot da de permis in saptamana aia.....si ca tot veni vorba de asta spuneti-mi si mie cu cine sa fac scoala (mai ieftin si de preferat logan)
Comment
Comment