Discutii Generale LC Slobozia

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai ce ai umblat si la saboti?Daca era de la saboti auzeai asta de dinainte sa pui amortizoarele.
    sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• auzi tu cand vi acasa.e o zdranganeala ciudata.eu banuiesc si altceva.cand am desfacut si am schimbat sabotii...rulmentul s-a desfacut in doua,stii k sunt din doua parti pe spate...si l-am bagat asa.ramane sa vedem exact.
      Unii dintre voi ar trebui sa aveti prenumele "TANGA"...va place sa fiti in "centru"..!!!

Comment

• vine acum pe 20 acasa. saptamana asta
        Nu-i bai...

Comment

• Pai ori vin acum,ori pe 20,ori saptamana asta? .Ti-a ramas mintea la poza aia?
          sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• taci ca si acum iti musti buza
            Nu-i bai...

Comment

• Cine vrea sa mai participe la proba de indemanare auto din cadrul sarbatorilor municipiului Slobozia?Azi revin cu detalii ora,zi etc etc
              sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• afla ziua si ora sa vad daca ma incadrez in program,particip si eu.
                Unii dintre voi ar trebui sa aveti prenumele "TANGA"...va place sa fiti in "centru"..!!!

Comment

• Duminica incepand cu ora 9,cred ca esti liber.Restu nimeni nimic?Haideti ca nu v-a rasturnati.Uzura 0 anvelope,ambreiaj,frana de mana deci nu o sa v-a face-ti scandal cu parintii.Tot ce v-a trebuie este putin curaj,300ml de benzina si bn inteles putina indemanare.
                  sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• sa-mi dau palme.sunt de munca pana la 2cand iti faci timp sa taiem niste arcuri?

Comment

• Mariuse daca se opresc ploile astea taiem din ele dale dreaq.Nu ai incercat sa le schimbi cu h&r?Chiar si asa si alea tot trebuiau -1 spira .
                      sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• miule momentan le tai si urmatoarea achizitie iau hr noi.si am terminat treaba.ia zi cum e cu proba aia,se fac inscrieri ceva?cred ca o sa vin cu sefu

Comment

• Da ma.Maine pe la ora 9h sa fii p-acolo o sa vin si eu.Cine vine in seara asta pe la kaufland?Vine si Brady am vb eu cu el mai devreme.
                          sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Ce m-a enervat mustaciosu ala cu responsabilitatea lui, pana acum nu a fost nici un eveniment neplacut dar nu domne.......e periculos....mai periculosi erau bronzatii aia dupa chimiei care bagau bere si dedicatii la greu !!!!
                            ....bagasem si benzina daia scumpa ))

Comment

• poate ne strangem intr-o seara sa o consumi :P
                              Nu-i bai...

Comment

• avem oras si organizare ma!!!in toate orasele s-au tinut probe de genu,aratau astia la tv,numai la noi nu.siguranta domne!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google