Pai ce ai umblat si la saboti?Daca era de la saboti auzeai asta de dinainte sa pui amortizoarele.
Discutii Generale LC Slobozia
Collapse
X
-
-
auzi tu cand vi acasa.e o zdranganeala ciudata.eu banuiesc si altceva.cand am desfacut si am schimbat sabotii...rulmentul s-a desfacut in doua,stii k sunt din doua parti pe spate...si l-am bagat asa.ramane sa vedem exact.Unii dintre voi ar trebui sa aveti prenumele "TANGA"...va place sa fiti in "centru"..!!!
Comment
-
Pai ori vin acum,ori pe 20,ori saptamana asta? .Ti-a ramas mintea la poza aia?
Comment
-
Cine vrea sa mai participe la proba de indemanare auto din cadrul sarbatorilor municipiului Slobozia?Azi revin cu detalii ora,zi etc etc
Comment
-
Duminica incepand cu ora 9,cred ca esti liber.Restu nimeni nimic?Haideti ca nu v-a rasturnati.Uzura 0 anvelope,ambreiaj,frana de mana deci nu o sa v-a face-ti scandal cu parintii.Tot ce v-a trebuie este putin curaj,300ml de benzina si bn inteles putina indemanare.
Comment
-
Mariuse daca se opresc ploile astea taiem din ele dale dreaq.Nu ai incercat sa le schimbi cu h&r?Chiar si asa si alea tot trebuiau -1 spira .
Comment
-
Da ma.Maine pe la ora 9h sa fii p-acolo o sa vin si eu.Cine vine in seara asta pe la kaufland?Vine si Brady am vb eu cu el mai devreme.
Comment
-
Ce m-a enervat mustaciosu ala cu responsabilitatea lui, pana acum nu a fost nici un eveniment neplacut dar nu domne.......e periculos....mai periculosi erau bronzatii aia dupa chimiei care bagau bere si dedicatii la greu !!!!
....bagasem si benzina daia scumpa ))
Comment
Comment