Originally posted by alex125
View Post
B A Z A R & D O N A T I I - LC Slobozia
Collapse
X
-
Originally posted by quinn View PostEu am zis ca vreau un singur capac.
Evident ca nu scrie daca sunt furate sau nu ,nu stiu daca ma intelegi,
anumiti indivizi dubiosi asa cum sunt si eu se intampla sa mai aiba
cate-o ciudatenie numita principiu!Unii dintre voi ar trebui sa aveti prenumele "TANGA"...va place sa fiti in "centru"..!!!
Comment
-
Posibil sa te ajut eu dar dupa data de 11.09 cand vin acasa.Din 4 cate am iti alegi unu ,problema ar fi ca e vopsit alb dar te descurci,e din prima prima serie model 04'-08'.
Hai sus cu plasmele!!! 80ron cea din pozele 1 si 2 ,60 ron cea din pozele 3 si 4 ambele cu 2 culori verde/albastru si reglaj pentru intensitatea luminii.Last edited by Alex_MIU; 3 September 2011, 03:17.
Comment
-
Originally posted by razvanamza View Postbaietii cu sprituitoarele, montati un filtru de dacie 1300 de benzina pe circuitul sprituitoarelor, si scapati de stricat sau infundat, efec garantat.Unii dintre voi ar trebui sa aveti prenumele "TANGA"...va place sa fiti in "centru"..!!!
Comment
-
Ceva in genu astora am eu dar nu imi mai fuctioneaza toate led-uletele la "display".
Comment
-
Masina se dezmembreaza.Cine e interesat de piese ma poate contacta la 0721576525.O sa pun si anunt cand o sa am timp cu tot ce am de vanzare.In mare ar fi sistemul de franare fata de van,evacuarea dubla,serpisorii,suspensia,capotele fata/spate,admisia,axa (pentru cine vrea dau chiulasa complet echipata) si ce o mai fi maruntaie care momentan nu imi vin in minte.
vand becuri h4 Clear Tracker...culoare alba la intensitate 6000k...setul este nou in ambalaj original...pret 30 leiLast edited by BlueStar_KWO; 22 September 2011, 18:24.
Comment
-
Asta e ultima lista pe care a pus-o el
Originally posted by Alex_MIU View PostUPPPPP!!!!!!
SUSPENSIE: -Amortizoare Bilstein B8 pe gaz (sport) 700ron (rezervate)
FRANE: -Etrieri VAN 150 ron
-Placute Ferodo Premier 100ron
-Discuri frana Zimmermann 259mm ventilate/perforate 500ron
-Pachet etrieri + placute + discuri 650ron toate au fost noi montate in acelasi timp si au cam 1000km.(rezervate)
MOTOR: -Axa came CAT CAMS 263gr 1000ron (pentru cine vrea pot da la schimb chiulasa complet echipa cu tot cu Ecu pretul se discuta)
EVACUARE: -Galerie evacuare (serpisori) inox 4-2-1 600ron
-Traseu evacuare inox diametru 50mm cu intermediara Borla ProXs si 2 finale Borla ProXs 1000ron
-Pachet 1400ron sau la schimb cu evacuarea stock + 1200ron diferenta
EXTERIOR: -Stopuri cu led-uri Street Storm 250ron
-Capota fata cu bad boy look schimb cu capota stock(albastru egee) + 200ron diferenta 300ron daca capota e alta culoare.
-Capota portbagaj clean schimb cu capota stock(albastru egee) + 100ron diferenta 200ron daca capota e alta culoare.
MUZICA: -Statie JBL Mac Attack 600w 150ron
-Woffer JBL GT4 250ron
-Condensator 1 farad 100ronNu-i bai...
Comment
Comment