If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
miule poate faci si tu o lista pe aici cu ce mai ai de vanzare de pe masina si preturi.sigur sunt ceva interesati!salutare
Nu imi fac prea mari sperante sa vand piese in Slobozia ,unii dintre noi habar nu au de piesele enumerate in lista.Daca vindeam luminite sau stickere poate as fi avut mai mult succes.Numai zic ca daca cer X pret pe piesa Y incep cu remarci de gen "Da dc plm asa de mult?"etc etc toti vor pe MOCA.Asta e nene,tuningu' costa...
m-ar interesa capota de portbagaj...da daca te grabesti sa o dai inca nu dispun de finante ca am ramas cam pe 0...da cand te intorci si nu o promiti altuia stam de vb
nu prea ti-am inteles ironia...spor la vanzare(nu in slobozia)
Nu am fost ironic deloc,doar am subliniat faptul ca din cate piese am vandut niciunele nu s-au vandut in Slobozia.As vrea sa vand piese in oras la noi numai ca lumea e interesata de altceva si nu de ceea ce vand eu.
m-ar interesa capota de portbagaj...da daca te grabesti sa o dai inca nu dispun de finante ca am ramas cam pe 0...da cand te intorci si nu o promiti altuia stam de vb
daca e sa faci rost de banii mai devreme ma contactezi pe mine si vii sa o iei
am mai adus smd-uri plcc2 super bright albastre si rosii...pentru cei interesati 1 leu bucata...si mai am un modul de plafoniera/portbagaj/torpedou cu 12 smd-uri alb rece pret 15 lei...o sa postez poze maine ca momentan nu am masina acasa(am eu montate pe masina)
Cele albastre poti sa le arunci, cele rosii sunt bune dar jumate din ele arse
Florian intr-adevar cele albastre bat cam slab...dar pentru bord ar fi ok...pentru consola insa nu prea...dar cele rosii le-am verificat pe toate...si nu era niciunul ars...
Salut,
Dacă vreți ceva de aici : http://www.loganclub.ro/forum/v_nd_u...te-t37437.html
Prețul este redus cu 10 lei față de prețul de acolo (doar pentru Slobozia), plus că predarea este personală în Slobozia.
Merg și schimburile.
Vand telefon nokia 5800 xpress music . telefonul arata si merge foarte bine . gps garmin instalat nu necesita conectarea la internet. camera 3.2megapixel , card 4 gb , touchscreen 3g . Pretul este de 400 ron
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment