B A Z A R & D O N A T I I - LC Slobozia

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand telefon nokia 5800 xpress music . telefonul arata si merge foarte bine . gps garmin instalat nu necesita conectarea la internet. camera 3.2megapixel , card 4 gb , touchscreen 3g . Pretul este de 400 ron [SIZE="3"] Dau si la schimb plus diferenta.[/SIZE

-Oglinzi logan pret 60 lei bucata.

-subwoofer auto b-55 basscars , statie incorporata , putere max 100 w. Produsul este nou cu garantie. are 2 luni max. Pret 250 lei negociabil
    Attached Files
    sigpic

Comment

• Vand telefon nokia 5800 xpress music . telefonul arata si merge foarte bine . gps garmin instalat nu necesita conectarea la internet. camera 3.2megapixel , card 4 gb , touchscreen 3g . Pretul este de 400 ron [SIZE="3"] Dau si la schimb plus diferenta.[/SIZE

-Oglinzi logan pret 60 lei bucata.

-subwoofer auto b-55 basscars , statie incorporata , putere max 100 w. Produsul este nou cu garantie. are 2 luni max. Pret 250 lei negociabil

-Vand Lg shine O sa pun si pozele in curand. Pret 150 lei usor negociabil.Telefonul nu are nici-o defectiune tehnica .
      sigpic

Comment

• cine ma ajuta si pe mine cu o informatie sau pont?unde gasesc si eu rama universala pt sistem 2din?
        Unii dintre voi ar trebui sa aveti prenumele "TANGA"...va place sa fiti in "centru"..!!!

Comment

• cumpar prelungire bara fata de opel asta g sau golf 3

Comment

• via dezmembrari,noua costa cat nu face ;) iar dintre noi cu cred ca are vreunu.
            sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• am tot cautat, dar nu dau decat cu bara

Comment

• Cam liniste aici....
                Poate va intereseaza ceva de aici :

Comment

• Aveti careva vreun acutator de vanzare sau de donat?
                  sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Ieri nu puteai sa intrebi... Am eu prin garaj ceva, pentru ce iti trebuie?
                    INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• L-am vazut p-acolo nentu Fane numai ca nu mi-a trecut prin cap sa iti zic.Imi trebuie pentru cealanta masina,nu imi mai functioneaza butonul de la portbagaj.
                      Last edited by Alex_MIU; 29 December 2011, 20:04.
                      sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• am eu alex....da-mi un tel si o rezolvam.dupa 19 oricand.e rezervatpentru donat!!
                        Unii dintre voi ar trebui sa aveti prenumele "TANGA"...va place sa fiti in "centru"..!!!

Comment

• Marius am plecat la lucru,daca o sa il mai ai cand ma intorc e bine venit.
                          sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Vand nokia 5230 , 3g , gps , camera 2mpx .bateria tine 3 4 zile. Pret 250 lei
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

• Originally posted by Alex_MIU View Post
                              Marius am plecat la lucru,daca o sa il mai ai cand ma intorc e bine venit.
                              e pus deoparte!

Comment

• Un carenaj de la roata stânga-față, mai ieftin, are cineva?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google