nu trebuia sa dai quote, era clar ca-mi spui mie, dar sunt destui care nu au poze, si sincer mi-era prea lene sa fac. DVD-ul e aproape ca ala care l-ai dat tu. Spun aproape, pentru ca doar meniul e la fel, in rest al meu nu are prea multe butoane.
B A Z A R & D O N A T I I - LC Slobozia
Collapse
X
-
nu o lua personal da e un regulament si o sansa in plus ca ceea ce vinzi sa devina tentant daca ai si o poza.si mai sunt si altii care vand da nu au o poza...nu ma refeream strict la tine.spor la vanzare.ma intreb acum unde e finu lu marian,care tabarase pe mine ca nu am poze.alo domnu...nici un comentariu aici?)Unii dintre voi ar trebui sa aveti prenumele "TANGA"...va place sa fiti in "centru"..!!!
Comment
-
Cum un anume moderator care face abuz de putere tot sterge posturi, revin cu anuntul meu:
Prin 2 iulie trec prin zona si am de dat urmatoarele:
1. DVD auto cu GPS, bluetooth, TV, are USB/2 SD (unul pt GPS, celalat pt poze/muzica/filme) - 700 RON - Card 2 GB Cadou
2. Camera video FullHD Benq DV S21, folosita cam 2 ore, cu garantie, pachet full (toate cablurile+card 2 GB) - 500 RON - garantia e pana in 12.07.2013
3. Un Laptop Fujitsu Siemens Amilo PI 2540 la 1000 RON. Laptop-ul are tasta punct sarita, dar functioneaza perfect. Pretul este usor negociabil si asigur la el si o garantie de 3 luni.
4. 2 tablete ePad de 7", noi noute, aduse din spania, la 400 RON/bucata - negociabil
5. Nokia 5230, pachet full, garantie in alb - 300 RON negociabil
Comment
-
nu ii fac reclama....doar vand de pe ea urmatoarele :
jante 15,4x100,7j(cu sau fara anvelope,195*50r15-unyroyal rain sport) - 1000ron-700ron
ceasuri suplimentare(temp apa,presiune ulei,turometru) cu suport si stalp pentru logan,cu toate sondele necesare - 250 ron
amortizoare sport bilstein b8 rulate aprox 5000km(momentan montate pe masina) - 750 ron
ceasuri bord cu cb(varianta de pe prestige)- o sa revin cu poze - 80 ron
amortizoare originale(pentru cei ce vor sa le modifice) - 350ron(4buc)
revin daca imi mai aduc aminte de ceva.
accept si unele schimburi.doar unele!!Attached FilesUnii dintre voi ar trebui sa aveti prenumele "TANGA"...va place sa fiti in "centru"..!!!
Comment
-
Vand: - Subwoofer auto cu statie in el - 150 RON
-CD-player Sony CDX-GT710 - 300 RON
-Toba sport Carub - 100 RON
Preturile sunt fixe !
Edit: Poze cu toba o sa pun si cu celelalte in curand.Last edited by FlorianYFL; 13 August 2012, 12:04.Nu-i bai...
Comment
-
Se vand scaunele si centurile de pe masina mea.
1500ron scaunele Sparco R100 cu spatar reglabil
300ron centurile Sparco cu prindere in 3 puncte.
0721576525 Alex sau mail alex_13_miu@yahoo.comLast edited by Alex_MIU; 14 August 2012, 16:43.
Comment
-
Vand incinta subwoofer lungime 48 diametru 36 pentru subwoofer de 30 cm adica 12" pret 130ron neg.Subwoofer-ul este descentrat cine in vrea 80 ron pe el tel 0762594096Last edited by adytza_dragon; 16 September 2012, 21:34.Niciodata sa nu te certi cu un idiot deoarece te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!!
Comment
-
Vand LG GU230 100 lei.
Slot card MicroSD, Mp3, Bluetooth, Camera 1,3mp, WAP 2.0
Tel: 0724 586 179
Mail: florianyfl@yahoo.com
Sau schimb cu toba sport de inox + diferenta din partea mea daca este cazul.Nu-i bai...
Comment
-
@mariuscent
ai pm!sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
Originally posted by FlorianYFL View PostVand LG GU230 100 lei.
Slot card MicroSD, Mp3, Bluetooth, Camera 1,3mp, WAP 2.0
Tel: 0724 586 179
Mail: florianyfl@yahoo.com
Sau schimb cu toba sport de inox + diferenta din partea mea daca este cazul.
CD Player DRIVE-S HX compatibil MP3
Iesire de putere S-MOSFET 4 x 52W (2 x 27W RMS)
DAC (Convertor Analogic/Digital) pe 24 biti
Panou frontal culisant motorizat
Ecran FL mobil cu 8 gradatii
4 codecuri (MP3/WMA/AAC/ATRAC) pentru redarea CD-urilor
Afiseaza CD-Text si ID3 tag
Tuner RDS (FM, LW, MW)
EQ3 parametric (Egalizator cu 3 benzi)
Intrare frontala Aux-in
2 x preout reglabil pentru subwoofer
Telecomanda inclusa
Raport semnal / zgomot 120 dB
Iluminare taste: rosu/albastru