If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am vazut ca mai toate comunitatile si site-urile pe care le frecventez au si un topic cu filmulete,poze,inregistrari audio funny sau alte caterinci asa ca m-am gandit sa avem si noi.
Sparg eu gheata cu un baiat care se crede mare "IMPRESAR"
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
bv floriane cu filmuletu ala...m r t.....lor de jegosi....BlueStar_KWO....e lung filmu..ai avut dreptate..da e mult prea tragic frate...mai bine ne inveselim putin pe aici....oricum...cand a lovit-o pe gagica....ma uitam ca prostu ca nu imi venea sa cred..mai iei permisu ala sa ne inmultim si noi?
Unii dintre voi ar trebui sa aveti prenumele "TANGA"...va place sa fiti in "centru"..!!!
cel mai funny si cel mai tare om beat posibil caterinca rau de tot funny razi de mori amuzant tot ce vrei mai rar ca el mondial criminal de funny =)))) razi...
Unii dintre voi ar trebui sa aveti prenumele "TANGA"...va place sa fiti in "centru"..!!!
A sleep-deprived office worker accidentally discovers a black hole - and then greed gets the better of him...►Join Future Instagram https://www.instagram.com...
Last edited by FlorianYFL; 11 October 2010, 21:24.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment