Amara conduce detasat pentru ca au votat cei care sunt in apropiere ;)
Intalnire Regionala 2012
Collapse
X
-
Haideti va rog sa ne hotaram daca organizam sau nu regionala la Amara.Pe langa cele 2 pers care s-au implicat pana acum se mai implica cineva sa ne dea o mana de ajutor?Am nevoie ca unu sau mai multi sa ajungeti la Amara de luni incolo sa vedeti daca e liber la Ialomita pentru datele 10-11-12 august,sa veniti cu niste preturi la mancare,bautura si camere.Cam asta de inceput restu voi mai anunta pe parcurs.
Comment
-
Nu cred ca veti reusi sa organizati o regionala cu 2 persoane, Timp aveti, dar vointa?
Comment
-
Originally posted by iguana View PostNu cred ca veti reusi sa organizati o regionala cu 2 persoane, Timp aveti, dar vointa?
Restul...multumesc de "sustinere".
Comment
-
Nu e nici o problema se v-a organiza regionala la Amara de persoane din afara LCS.
Comment
-
Dupa cum stiti intalnirea de la Amara a ramas valabila in ciuda numarului mic de participanti.As vrea totusi sa nu fiu singura gazda pe acolo,macar cu asta sa m-a ajutati daca cu alte chestii "nu ati avut timp".Din respect pentru persoanele care au placerea sa ne onoreze cu prezenta va rog sa va faceti timp sa treceti si pe la Perla in decursul weekendului cateva ore pe zi pentru a cunoste si voi ceilanti membrii,sa bem o bericica,sa facem un gratar etc etc.
P.S 10-11-12 august pentru cine a uitat pe ce perioada se desfasoara aceasta intalnire.
Comment
Comment