Originally posted by sebi8ta
View Post
Intalnire Regionala 2012
Collapse
X
-
Absent 100% Daca sebita n-a vrut sa puna si el la inceputul lunii,doar discutasem asta cu el pe mess.Oricum daca aveti posibilitatea si vreti sa v-a duceti macar pentru o zi nu o sa v-a para rau.
-
alex cu tot regretul ..dar nu a fost dupa mine ...asa au fost factorii si imprejurarile...de am ajuns la data de 23-25 Martie....oricum te astept sa vii...faci tu cumva sa ajungi.Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
Stiu ca nu a depins de tine.Nu promit nimic insa in momentul de fata 100% nu sunt acasa in intervalul 23-25martie.
Comment
-
Nu stiu daca a-ti mai urmarit topicul regionalei dar data de desfasurare s-a modificat noua data fiind 16-17-18 martie.Acum e posibil 70% sa ma duc si eu,ma mai insoteste cineva?
Comment
-
Comment
-
Miule,,pana un alta,,din moment ce colegii din Slobozia nu vor veni la intalnire ( numai vin nici eu ca s-a schimbat data),,eu zic sa vedeti voi ce faceti pt intalnirea de la AMARA.
Gluma gluma,,dar din cate se vede se contureaza ceva,ceva ce a fost pus in discutie de anul trecut! Vorbiti intre voi si atunci poate se va tine o REGIONALA LA AMARA !!!
PS,,citeste de la postul 16 in jos,,ca Ocna Sibiului e partea neinteresanta pt noi.Last edited by Ivan Marian; 20 February 2012, 01:46.
Comment
-
Marian cum am mai zis ar fi o treaba locatii sunt imposibil de organizat nu e insa nu prea e nimeni care sa isi dea interesul si sa stea sa umble in stanga si in dreapta.
Comment
-
Normal ca am votat cu casa ,dintre cei de la slobozia care ai timp liber sa mergem pana la Amara?
Comment
-
Votat ca votat da acum sunteti constienti ca v-ati asumat o anumita raspundere nu?Adica tre sa contribuiti la organizare.
Comment
Comment