multumesc pentru raspunsuri.
Discutii Generale Logan Club Suceava
Collapse
X
-
scump tata scump ) eu am foliat mcv-u cu follie llumar cu 360 si 6 geamuri :> si pun pariu teddy ca nu ai omologare pt fatza :> PS ce mai faceti copii ? :d ziko tata mai traiesti ? PS e bun de ceva sprayu vopsea pt jante....sau se exfoliaza repede? prinde calumea dak is de aliaj ? v-am pupat
Comment
-
Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze.
Fie ca anul care vine sa fie pentru dumneavoastra o punte spre ceva mai bun, mai luminos.
"La Multi Ani"
Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate pentru dumneavoastra si familie.
"La Multi Ani"
Cu ocazia Anului Nou primiti din partea Membrilor Logan Club Mioveni un sincer "La Multi Ani", tot ce va este de folos sa se realizeze si nimic sa nu va innoureze "cerul" senin al vietii!sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
LA MULTI ANI! multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi din partea L.C. TIMISOARA.
Comment
-
Vreau sa-mi montez buton de deschidere portbagaj si faruri de ceatza.
Am citit eu una alta pe forum m-am documentat.....daca este cineva care sia montat in suceava deschiderea la buton a portbagajului asi vrea sa vad si eu cum se face treaba ma exact....si cine vrea sa ma ajute e binevenit
am un garaj incalzit unde putem face toata treaba .
Comment
Comment