Bine ai venit printre noi domnul Bamsel...si asteptam cu nerabdare sa facem cunostinta atat cu tine cat si cu golanul tau,pana atunci sa auzim numai de bine
Discutii Generale Logan Club Suceava
Collapse
X
-
Salutare colegi suceveni.
Am si eu o rugaminte la voi daca ma puteti ajuta...
As vrea sa imi foliez capota cu folie neagra mata cam ca in fisierul atasat (poza apartine unui membru Logan club....sper sa nu se supere k ii folosesc poza k model) ...si pe la noi nu prea am gasit unde sa imi fac...daca stiti poate pe unde s-ar putea face pe la voi la Suceava, eventual un pret...un nr. de telefon, o locatie....
Multumesc mult si sper sa ne mai intalnim si la alte intalniri ale Logan Club...ori la noi ori la voiAttached FilesDaca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari
Comment
-
Fretta Design
ADRESA:
Suceava, Str. Stefan cel Mare, nr. 50
TEL/FAX :
0230/520498; 0720/500533; 0722/373210
EMAIL/SITE :
office@fretta.ro ; www.fretta.ro
se ocupa cu productie publicitara respectiv folie
nusht daca ai citit forum urile...dar folia se cojeste, zgarie, desprinde, crapa...mai simplu e de vopsit...parerea mea
Comment
-
Multumesc pentru informatii baieti. Am mai vazut folie pusa pe masini si era destul de bine lipita...depinde foarte mult si de cine iti pune aceasta folie...la urmatoru drum in Suceava poate trag o fuga pana la cei de la Fretta Design.
Multumesc si lui valeriuciprian pentru munca pe care a depus-o la folierea virtuala a masinii mele...chiar vroiam sa vad cum ar arata masina foliata....si parerea mea e k ar arata chiar destul de bine.....Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari
Comment
-
Vand set aparatori noi, fata + spate pt logan de la Fast R parca, distribuite de Conex Distribution. Am dat pe ele 37 de lei, le dau ieftin, pt ca mi-a promis cineva altceva.Attached Files
Comment
Comment