barele...sunt axat pe exterior :P...ca de motor nu cred ca am sa fac ceva...nusht ce poti face la 1.4 sa merite
Intalnirea Loganistilor Suceveni
Collapse
X
-
corect asta-i drept....vb aia "adevarat graiesti"
rbu daca mai postezi ceva zi-mi si mie ...mocheta de portbagaj ai avut sablon la ea...sau ai decupat asa...vreau si eu mocheta si cred ca o sa iau sablon drept dupa a ta....
nu mai aud nik de tine...pe unde mai umblii????ceva nou legat de club???
treci pe la mine sa vad si eu bondourile de culoare alba...
ti=a mai dat cristi pozele alea si filmuletul????
sau la postat undeva?
ultimul mesaj era pt ziko
Comment
-
Originally posted by jond_84 View Postcorect asta-i drept....vb aia "adevarat graiesti"
rbu daca mai postezi ceva zi-mi si mie ...mocheta de portbagaj ai avut sablon la ea...sau ai decupat asa...vreau si eu mocheta si cred ca o sa iau sablon drept dupa a ta....
[/B]
Comment
-
Multumim de invitatie la intalnirile voastre.
Astazi venim 4 loganisti din partea Logan Club Botosani la intalnirea voastra:
Sorin - alias TopCat
Eusebiu - alias Sebyup
Ionel - alias XWW
Lica - alias Lica
Ne vedem la 17 in parcare la Iulius Mall...Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari
Comment
-
Comment
-
aggyo idem ....poate data viitoare sapalam si noi masinile oleaca mai am eu 2 poze facute in graba enjoy
Comment
-
Ai sa te revansezi cand o sa veniti la Botosani.
Mai multe poze sunt pe threadul LoganClub Botosani.
A fost super intalnirea comuna. Dupa ce se mai intalzeste poate mergem cu totii undeva la aer curat, mai departe de zgomotul citadin.Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
Multumim loganistilor suceveni de gazduire. Le uram cat mai multe intalniri si cati mai multi membri.
Fotografiile sunt si pe Logan Club Botosani, dar le pun si la voi...Attached Files- HPIM6038.JPG (927.0 KB, 45 views)
- HPIM6039.JPG (932.9 KB, 31 views)
- HPIM6040.JPG (858.6 KB, 28 views)
- HPIM6041.JPG (918.3 KB, 26 views)
- HPIM6042.JPG (905.7 KB, 22 views)
- HPIM6043.JPG (870.2 KB, 30 views)
- HPIM6044.JPG (845.7 KB, 25 views)
- HPIM6045.JPG (840.4 KB, 20 views)
- HPIM6046.JPG (871.6 KB, 23 views)
- HPIM6047.JPG (906.1 KB, 25 views)
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari
Comment
Comment